sista dagen på det nya året

Ja, nu sitter jag här. Jag har duschat, plockat iordning och ätit lunch. Jag väntar på att Emsi ska komma, det är ganska ensamt..
Igår packade familjen väskorna och åkte till Falköping för att fira nyår hos fam Dahllöf som vi har gjort... Ja, ända sedan jag föddes. Vi kom dit, jag satte Sally på laddning och väntade. Elin var och jobbade. Så jag hjälpt till med maten. Elin kom hem, vi åt... Ja, det man brukar göra när man är hos folk. Haha, i alla fall. Efter en tuff omgång Buzz följde vi (jag, Johan och Elin) med Gustaf och hans tjej på Avatar.
Vi och tio andra satte oss i den iskalla biosalongen. Det fanns ju ungefär 200 platser lediga, så vi satte oss där det passade oss bäst och så började filmen.
Jag ska väldigt ärlig.
Filmen var väldigt lång. För lång.
Jag tyckte faktiskt filmen var värd dom 85 kronorna och dom tre timmarna jag spenderade i den obekväma stolen. Det var en bra story, jag kände verkligen medkänsla för de blåa infödningarna. Jag tyckte synd om den snygga killen som var rullstolsbunden. Fast han var ju "sin avatar" i två tredjedelar av filmen så det var ju inte så kul. Effekterna var bra, det såg verkligt ut, fast ändå inte liksom. Så var det lite för mycket pangpang döda. Fast jag tycker nog så bara för att jag tyckte så synd om smurfarna, förlåt, avatarerna.
Jag fattade hela filmen också. Det känns skönt, man fick reda på allt. Den var inte så svår att förstå. Kanske för Elin då, men hon sov sig igenom slutet ;)
Men mitt slutgiltliga ord är nog att den var för lång, men samtidigt bra. Inte den bästa film jag sett, men absolut inte den sämsta. Slutet var inte så uppenbart som man kanske skulle tro. Jag trodde det skulle sluta mycket värre. Ett tag ville jag bara gå ut därifrån, jag blev så arg och ledsen. Allt var kört kändes det som.
Den här filmen visar faktiskt hur långt man kan var beredd att gå p.g.a pengar. Och sånthär händer faktiskt på jorden idag, fast kanske inte under sånna här extrema former.
Fatta vad lång tid det måste tagit att komma på den här filmen! Det konstiga språket, miljön, alla hightech-grejor... Det är nog det jag är mest faschinerad över. Hur man har kommit på allting.xoxo
vardag | | Kommentera |

sammanfattning av år 20091. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja, lätt!
2. Höll du några av dina nyårslöften? inte ett enda! :(
3. Blev någon/några av dina vänner förlorade i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5. Vilka länder besökte du? Sverige...
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? ja, en utomlandsresa. annars är jag väldigt nöjd :( 

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? jag kommer minnas hela året (: 

8. Vad var din största framgång 2009? vet inte...
9. Största misstaget? jag har gjort väldigt många misstag detta året, men man lär sig också av sina misstag,
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? OM jag har.
11. Bästa köpet? Sally och Lars-Olof. och mitt täcke, helt klart!

12. Vad spenderade du mest pengar på? Datorn eller mobilen tror jag...  

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? min familj och mina vänner <3
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? det är många det! jonas brothers nya skiva, lady gaga... michael jackson! MEST AV ALLA BLIR NOG ÄNDÅ; i kissed a girl (hahahah), hotel room service och "jag har en känsla...."
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? jag var nog gladare. det har pappa sagt i alla fall... (:
16. Vad önskar du att du gjort mer? - 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? -
18. Hur tillbringar du julen? Firade med släkt och vänner.
19. Blev du kär i år? ja
20. Favoritprogram på TV? andra avenyn, 90210. Har LOST gått iår...? 

21. Bästa boken du läste i år?
 TWILIGHTSERIEN 
22. Största musikaliska upptäckten? vet inte,
24. Något/någon du önskade dig och fick? komma in på estetprogrammet :D
25. Något/någon du önskade dig men inte fick? ja
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? var i skolan tror jag... 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? nej, det tror jag inte 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? mer legging!
29. Vad fick dig att må bra? mina vänner, min familj, skolan... 
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ja... först Nick Jonas, sen Zac Efron. NU TAYLOR AKA JACOB
31.Vem saknade du? vänner som jag inte träffar så ofta som jag vill  
32. De bästa nya människorna du träffade? jag säger bara; ES1!!!!! <3<3<3<3 :'D
| | Kommentera |

nyårsjul

Hejsan allihopa!
Jag har väldigt goda nyheter! Idag ska jag äntligen hämta min telefon! Mamma ringde och den hade kommit nu på morgonen. ÄNTLIGEN SKA DU FÅ KOMMA HEM SALLY! Ja, jag har döpt henne till det.
Jag har hållt på och pillat och städat och fixat hela dagen. Snart ska vi åka till fam. Dahllöf och fira lite julnyår. Förut firade vi alltid på nyårsafton, men eftersom alla "barnen" har annat för sig då, så tar vi det dagen innan istället. Vi ska sova över där. Egentligen skulle Emanuel somvit hos mig inatt, men han har blivit sjuk, så han får ligga hemma och friskna till <3 Jag vill väldigt gärna träffa Emanuel, vi har inte setts sedan det blev jullov (! :'o), men det ska bli kul att sova hos Elin. Det är alltid lika rolig att spendera tid tillsammans med Dahllöfs. Jag hoppas verkligen att vi kan åka utomlands tillsammans snart.
Just nu sitter vid Johans dator, så jag tänker slänga upp ett egopix och sedan kila. Jag har nämligen kommit på att det inte går att leva på After Eight, tyvärr.


fransk manikyr dagen till ära också. + mina superduperbra pärlor! jag kan ta ett bättre kort sen (: 


xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp