-

"guess you never really know
just what you've got,
'til you finally realize
she could be gone"
| | Kommentera |

doris <3

Igår var jag hos Julia. Det är så skönt att vara med henne, man kan bara vara sig själv. Vi behöver inte sitta och prata hela tiden utan njuter av varandras sällskap fast vi ser på tv. 
Vi gjorde dipp och var jättenyttiga och dippade grönsaker. Julia var ganska noga med att vi inte skulle ha för mycket vitlökspulver i dippen, och jag som är mega snuvig kände ju ingen smak, så jag dippade rakt ner i vitlökspulvret istället. Imorses när mamma kom in till mig så sa hon att det osade vitlök i hela mitt sovrum och när hon körde mig till bussen hade det luktat i hela bilen. Ja, shit. Men det hindrade inte mina vänner att vara med mig idag, som tur var! <3 
Det hände inte så värst mycket i skolan. Jag slutade två som vanligt, pappa kom och hämtade mig som vanligt. Jag åt lite kebabpizza och pepparkakssandwich när jag kom hem. Jag vet att jag skulle bli nyttig, och det ska jag. Men jag kan ju inte börja träna än för min jävla förkyldning. Hoppas att vitlöken hjälpte till lite i alla fall.
Och så måste jag bara skriva att jag älskar min katt. Visst, hon kan vara förjävla jobbig ibland, men jag älskar henne så oerhört mycket. Hon är så söt att man nästan får diabetes (som Dan så skämtsamt brukar säga). Igår låg hon och sov bredvid mig, och så började hon snarka. Jag började nästan gråta, så himla sött. Smart är hon också. Medan jag satt på toa så åt hon, men när hon hörde att jag drog av papper så kom hon springade fram till dörren, hon fattade att jag snart var klar och kunde släppa ut henne. Det är inte alla katter som är så smarta!


höhöhö, fan vad söta vi är



Nu ska jag nog duscha och sedan måste jag läsa på lite mer historia. Fast jag inte orkar. Och så måste jag packa kläder inför dansen imorgon också. Så blev jag väldigt sugen på Ben and Jerrys.
Jag önskar att Emanuel var HÄR! <3<3<3


xoxo
vardag | | Kommentera |

helgen

Ja, jag vet att jag inte har bloggat, men jag sa till mig själv att inte göra det fören jag har fått lite bilder att lägga ut, eftersom jag egentligen inte gillar bildlösa inlägg ;)

Jag tänkte dra hela helgen. Bara sådär rakt uppochner. För min helg har varit helt underbar! Tack alla som har gjort mi helg till en av de bästa :D
Fredag; efter att John och Louise hade slutat åkte vi hem till Felicia. Jag var så himla trött, så påväg till Falköping somnade jag, och vaknade av att Emanuel, Sara och Ylva gick på. 
Vi gick hem till Felicia. Vi dansade, flummade, åt tacos och gjorde oss iordning.


Louise, jag, Ylva och Felicia (sara ville inte vara med :()



oooooohsch! ;D <3
 



alla, utom sara-den tråkmånsen! ;)


påväg till Skara. detta är föresten min lillebror favoritbild från kvällen :D



behöver jag ens skriva vems favoritbild det här är? <3


När klockan var runt nio tror jag, gick vi på bussen och åkte in till Skara och träffade Ylva och Saras kompisar där. Då var det 40 minuter tills Olins öppnade, så vi lekte lite i lekparken och improviserade på en scen vid kyrkan. Väl inne på Olins var det inte så mycket folk först, men det drog igång ordentligt efter ett tag, och vi hade alla en lyckad kväll (eller, det verkade så på alla i alla fall), som verkligen MÅSTE göras om!
När musiken stängts av fick jag, Felicia, Emanuel och Alfred skjuts hem till Alfred av hans syster och vi åt lite varma mackor innan vi gick och lade oss. Jag sov väldigt skönt, kanske inte så länge, men ganska bekvämt ändå. Klart att det blev lite varmt, men det är sånt man får stå ut med. Jag och Emanuel hade visst snarkat ikapp (jag brukar inte snarka, det är bara för att jag är täppt) men Alfred hade faktiskt väckt oss alla och pratat i sömnen.

Lördag; vi gick upp ganska tidigt, klädde på oss, åt och sedan fick jag skjuts hem av Felicias pappa. När jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen. Håret var verkligen vidrigt efter allt snöskum som hade regnat över oss under natten. Jag pluggade, sov en liten stund och sedan gjorde jag mig iordning (igen) och sedan åkte vi till min kusin Wilma som fyllde tolv år. Det är alltid lika mysigt att åka på adventskalas hos dom. Hela bordet är fullt med lussekatter, pepparkakor, knäck och allt annat gott som man ska äta till julen. När jag var inne i August rum och grejade med kaninen Ollie såg jag att han hade ett kort på mig på sin anslagstavla. Så himla söt är han :')

Söndag; jag har gått upp. gjort mig iordning, ätit. Mamma lyssnar på Peter Jöbacks julskiva och bakar lussekatter. Jag är inte lika hes som igår (jag kunde knappt prata) men har blivit rejält förkyld IGEN. Jag blir så sur. Jag blir alltid sjuk nuför tiden. Jag hade verkligen taggat för att börja träna nästa vecka, så kväver jag nästan mig själv när jag sover för att jag har blivit så snuvig. Föresten så drömde jag massa konstiga saker inatt...

Nu ska jag försöka få tag i Julia, jag saknar henne.
Jag saknar Emanuel också!! :( <3


xoxo
| | En kommentar |
Upp