jag har inte ens en rubrik

Jag känner att jag bara är tvungen att blogg lite. Men jag har verkligen INGENTING att blogg om. Jag är sjuk, men är påväg att bli frisk. Jag har lättare för att andas, inte lika hög feber och har fått lite bättre aptit. Förut har 90% av all min föda bestått av vatten, juice, yoghurt... Ja, ni fattar, lätt att svälja. Men idag år jag faktiskt mos och något kött. Ja, inte så mycket, men ändå något (:
Ni märker ju, shit, vad interssant.
Jag sitter/ligger hemma i soffan och gråter till töntiga filmer medan Johan, pappa och mamma bowlar med släkten.

Nyss försvann precis allt jag skrev så jag orkar inte komma på något mer att skriva.

JAG OCH MANDASYSTERYSTER SOM SKULLE SE JONAS BROTHERS LIVE KONSERT IDAG. STOOOOR LEDSEN GUBBE PÅ DET :'(

Jag orkar seriöst inte mer. Jag vill inte göra min matte för den är dum i huvudet.


xoxo
vardag | | En kommentar |

project runway

Nu ligger jag i sängen och kollar på Project Runway. Jag känner mig bättre idag, men är inte helt frisk än.
Ända sedan i tisdags har jag legat däckad i sängen och kollat på tv, jag har bara gått upp när jag ska på toa. Men igår tog jag mig i kragen och gick upp och gjorde faktiskt mat, och kollade på tv i vardagsrummet.
Jag har haft så ont i halsen och ingen aptit att det enda faktiskt har fått i mig de här tre dagarna är clementiner, yoghurt, glass och lite av mormors köttbullar, prinskorv och jansson. Jag har gått ner x antal kilon :o
Mycket tv-tittande har det också blivit. Allt ifrån förlossningar och plastikoperationer till Svampbob fyrkant och Hannah Montana. 

nej, nu ska
vardag | | Kommentera |

sjuk

Imorses vaknade jag med 40 graders feber och var helt utslagen. Johan har fått ta hand om mig hela dagen, han har tillochmed fått vakta mig när jag ska på toa, för att jag svimmar så lätt. Jag har ont i kroppen, svullen i halsen, täppt, illamående... Jag fick i mig tre köttbullar till lunch :o
Det börjde igår när jag vaknade, men jag pallrade mig in till Falköping och badade barnvakt med Bella. Jag fick föresten en jättefin teckning av Elvira som visade hur en sjuk blev en zombie på spökvandrigen :D
När vi kom hem från badet däckade jag i Bellas säng och låg där tills pappa kom och hämtade mig.
Det är sån himla otur att jag ska bli sjuk på lovet, typiskt mig. Imorgon skulle jag till Jönköping och på fredag skulle jag bowlat med släkten. Vilken jävla skit rent ut sagt!

I måndags åkte jag in till Falköping och klippte mig, sedan gick jag hem till Elin. Det är alltid lika roligt att vara med henne. Hon har alltid något sjukt roligt att berätta som hon har varit med om, och när vi åt kvällsmat med Johan och Gustaf flummade vi järnet. Hahahah, hjärta på oss! 

Nej, jag får nog avrunda här, det är väl inte så jävla kul att läsa om min sjukdom. 


xoxo 
vardag | | 3 kommentarer |
Upp