inte okej

Den här dagen, den har inte varit okej.
Först engelska - inte kul.
Sedan matte - det var ganska chill ändå, jag och Louise satt i bibblan och arbetade.
Så kom Jakob och överraskade mig med en kinder maxi. Det gjorde hela min dag :')
Efter lunchen hade jag och Louise en svenska lektion för vår klass. Björn satt längst bak i klassrummet och vi lekte lärare och gick igenom allt vi gjorde igår. Efteråt fattade vi inte varför - vi hade egentligen behövt läsa historia.
Efter svenskan hade vi historia med Ylva - men det var okej. Vi spelade dataspel om historien typ. Fast det var tråkigt när man förlorade. Alla i klassen satt asförbannade och svor åt frågorna.
På gympan hade vi friidrott - inte okej. Inte min starka sida.

Mormor och morfar hämtade mig i Varnhem och så stannade vi vid affären. Då kommer det första dåliga. Jag får inget sommarjobb. Och jag blir arg. Väldigt arg.
Jag kommer hem och kollar posten (känner hur lite pengar jag kommer få leva på i sommar och att jag måste spara nu). Där ligger min mobilräkning. Och den var verkligen inte okej. Mamma kommer inte bli okej när hon ser den...
Så nu är jag sur. Men det är iaf fredag imorgon. Johan visslar en psalm i hallen.
Jag går ut på altanen till mormor och morfar och spelar kort tror jag.

xoxo
vardag | | Kommentera |

en saknad julia

Idag har jag ätit ute med en väldigt saknad vän. Min egna Julia.
Den här dagen har verkligen varitefterlängtad och nu äntligen har vi firat våra 17årsdagar. Jag fick några jättefina armband, och till Julia hade jag köpt granatäpple lotion och kärlekspiller som vi satt och mumsade på så att vi kunde bli riktigt kära.
Innan vi åt gick vi runt och kollade lite i affärer och jag hittade en bikini och ett par nya svarta glasögon. Mina andra gick sönder när jag sprang till bussen häromdagen.
Det var härligt att träffa henne igen i alla fall. Jag saknar henne mer än vad jag tror.

Dagen förövrigt har varit ganska seg, speciellt sista lektionen. Det enda roliga var när Richard skulle läsa ett ord innan vi skulle lära oss och sa;
"nu ska jag göra något wild and crazy och välja ett ord bara mitt i högen"
Orden (ja, han valde två tillslut) blev monarki och republik. Väldigt wild and crazy.
Jag och Sarah var så trötta att vi inte kunde sluta skratta.


xoxo 

vardag | | En kommentar |

rubriklöst inlägg

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva överst, så jag skiter i en rubrik överhuvudtaget.
Idag har det varit en helt okej dag.
Vi såg på MoP treornas slutproduktion, det var ganska god mat i skolan, vi dansade, spanskan gick fort och provet gick bra.


liten bild från uppträdandet

Efter skolan var jag med Jakob en liten stund och sen åkte jag hem och lagade mat till min bror. Så himla duktig är jag. Jag kännde mig som en riktig liten mamma där i köket, fast detklart, om jag skulle få barn nu skulle de få äta köttbullar och pulvermos - mina skills i köket typ.
Igår var jag i skolan som vanligt, sedan åkte jag, Felicia och Sarah till Skövde. Där shoppade vi och åt lite innan dansen. Sarah blev sjuk och var tvungen att åka hem, men Flisan sov hos mig :)
De två senaste måndagarna nu har varit cp-jobbiga bussdagar. Vi missar bussar, får springa till bussar och blir hotade på bussar. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hoppas det blir bättre snart, annars får väl måndagar förbli min "dåliga bussdag".
När jag gick den korta biten genom skogen från busshållsplatsen till mitt hus idag, så kände jag på riktigt att det snart är sommar. Det var varmt, fåglarna kvittrade och det luktade verkligen skog. Underbart. Skogen äger. Jo, jag vet Emma, jag kanske är skogsmulle då ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan väntar engelskan.


xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp