najs

Jag sitter i soffan och kollar på fågarna på fortet. Ganska tråkigt. Det roliga är att mamma står och mummlar om hur bra hon varit om hon varit med. På gåtorna alltså. Hon är väldigt duktig på gåtor faktiskt :)
Jakob sov över hos mig. Det är så underbart när han håller om mig om natten. Det var jobbigt att gå upp imorses, men det var värt det <3


såhär söt var jakob idag när jag hade bäddat ner honom och tagit på honom sovmask så han inte skulle få lampan i ögonen när jag gick upp.


Najs dag i skolan. Lugn och skön. Slutade två och satt och chillade i bibblan tills Jakob slutade. Träffade Manda innan jag gick hem till Jakob. Där åt jag, fick lite bilder från sommaren och sedan mös vi i soffan innan jag åkte hem.
Jag har ju sagt till migsjälv att försöka bli lite nyttigare. Det har gått bra, får bara hoppas att det fortsätter såhär.

Och angående spökvandringen - jag var faktiskt glad för båda mina roller. Jag gnällde lite, jag vet, men jag hade helt ärligt antagit utmaningen och litat på manusgruppen och regissörens omdömen om mig. Men jag är nöjd med min nya roll också. Kanske passar mig bättre än den förra. Det är vad jag har fått höra i alla fall ;)

xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp