Smilla

Hela helgen har jag varit hundvakt.
Jag har varit ute mer än någonsinn förut och faktiskt rört på mig. Även fast jag har fått släpa hunden efter mig.
Ibland ville hon liksom inte gå, hon bara stod still på vägen och tittade på mig med sina söta valp-ögon som sa; måste jag gå?

Igår vid sju träffades jag, thilda, ems, ellen och julia uppe hos emmas bror och hade en myskväll som hette duga! Det var längesedan jag hade en riktigt bra kväll med godingarna, och detta var verkligen behövligt! :D
Vi åt tacos, kollade på melodifestivalen och spelade spel. Helt sjukt var roligt man kan ha genom att förklara ord!?

I alla fall, idag innan Smilla skulle hem så låg jag framför tv;n och passade på att slappa medan resten av familjen var på möte. Vi låg och kollade på a secret life of a american teenager då jag kom på att hon kanske behövde kissa innan hon åkte. Så jag tog på mig och öppnade dörren. Ville hon gå ut? Nej, verkligen inte. Jag knuffade ut henne i snön, vi gick tre meter från dörren, hon kissade och sedan skyndade vi oss in och kastade oss i soffan och käkade glass. Man blir som man umgås har jag hört.

Föresten! I fredags när jag var och handlade med mamma så hittade jag MIN bok som hette Stora boken om prinsessor! :D derru sterner!

det blir inga bilder för att PC studio vägrar att sammarbeta :(

xoxo
vardag | | Kommentera |

skidskytte

Alla som känner mig vet att jag inte är något stort fan av sport. Inte av snö heller. Så när nu vinter OS har startat så vill jag bara gråta. Men nu sitter jag här framför tv;n och kollar på skidskytte. Och faktiskt bryr mig. Jag blir nästan rädd för mig själv.
Pluggat har jag gjort, och borde göra mer, men det går bara inte en fredags kväll. Det är ju banne mig fredagsmys!
Vi har min kusins hund Smilla här över helgen, och hon är en riktig vakthund! När jag hade städat färdigt i mitt rum (både dammsuga och damma, jag fattar inte hur jag orkade) så lade hon sig under min säng och började morra och skälla. Jag bara skrattade åt henne, men när hon inte gick därifrån så var jag ju tvungen att kolla vad det var. När jag lyser med ficklampan i hörnet så ser jag världens största spindelbo, med en sur superspindel. Jag skyndade mig att dammsuga upp alltihop. Och jag har lovat mig själv att dammsuga oftare under sängen!
Nu ligger hon och sover vid mina fötter.
Snart ska jag göra vitlöksdipp och äta chips som får mig att minnas tillbaka sommaren när jag åt det, och de i min närvaro klagade på min andredräkt. haha :)

Sedan måste jag ju lägga till att självklart ska man välja Katedralskolan i Skara. Både idag igår fick man prinsesstårta. Det är disco - som erik säger. Fast jag gillar inte prinsesstårta, men jag fick juice :D 

xoxo
vardag | | Kommentera |

70 %

Jag sitter och lyssnar på Arvingarna och äter mörk choklad.
Jag har pluggat ända sedan jag kom hem.
Jag är väldigt trött på snön.
Jag älskar att tönta mig framför spelgeln.
Jag är störd och behöver hjälp tycker mina estetvänner som är seriöst oroliga för mitt beteende.xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp