giftemål?
jag ska snart gifta mig.
vi ska ha ett bamsebröllop med massa kändisgäster och vänner.
jag ska ha en klänning som bara prinsessor i sagor gifter sig i.
han ska sjunga för mig.
vi ska åka häst och vagn från kyrkan.
vi åker hem till usa och bor i en lyxvilla med tre barn
och lever lyckliga i alla våra dagar.

om jag själv får bestämma.
| | En kommentar |

shopping!

Idag trotsade jag det kalla vädret och var faktiskt ute!
Jag vaknade vid nio då pappa berättade att det var 22 minus ute. Då dog jag lite.
Sedan gjorde sig hela familjen iordning. Jag och mamma åkte till stan och pappa och johan åkte och fixade med amazonen.
Jag fick nämligen en förtidig födelsedags present idag. Mamma körde mig till elins esplanad och där fick jag handla kläder, för hon visste inte riktigt vad hon skulle ge mig.
Först hittade jag typ inget, men sedan hittade jag faktiskt en hel del. Ett par svarta jeansleggings (jag har letat efter det skitlänge och så hittade jag ett par som satt som gjutet! underbart!), tre tröjor, ett linne och en klänning. plus smycken som armband, örhängen och ringar.
Som tack bjöd jag mamsen på fika och sedan handlade vi lite mat och åkte hem.
Jag klädde på mig och gick ut och städade kaninburen. Det är verkligen asjobbigt att städa den när allt har frusit fast. Man får liksom hacka bort spånet :(
Efter det pluggade jag lite, kollade på tv, hjälpte till med maten och nu sitter jag här. Och nu orkar jag inte blogga mer. bilder på kläderna kommer säkerligen.


xoxo
vardag | | Kommentera |

fredag!

Nu är det äntligen fredag. Äntligen helg!
Jag ska njuta som en tok av den här helgen, bara sova.
Fast jag måste plugga också. Historia, buhu vad lessen jag blev nu.

Idag började min dag med teater. Jag och Marcus sprang kapplöpning i korridorerna och sedan hade vi improvisations maraton. Skitbra jobbat allihopa!
Efter det var det mentorstid och alla teatrare gick iväg och bestämde lite saker vi ska göra tillsammans. Jag hoppas verkligen vi börjar simma på fredagar, det behöver jag! Och allt annat kul som vi ska göra! Jag älskar min klass!
Efter det hade vi långlång håltimma och sist men inte minst historia.
När jag slutat, satt jag och Emanuel i fiket och pratade lite sedan åkte jag till Varnhem. Det var kallt som bare den och jag var nära på att börja gråta två gånger för att jag blev så arg för att mamma aldrig kom och för att det var så kallt.
Sedan jag kom hem ar jag bara tagit det lugnt. Dammsugit och gjort färdigt historian om Sovjet också. Jag och Johan har försökt fixa våran gammla cam på min dator, men det går mer bak än framlänges.xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp