träning belönas med chips

Jag sitter vid tvn och slåss om chipspåsen med pappa. Vi ser på film. Mamma också, men Johan är på fest.
Idag har jag jobbat. Jag var verkligen helt slut när jag kom hem, men jag gick en halvtimme på orbitrecen i alla fall - det känns bra.
Igår var jag i skolan och repade barnteater, kollade på dansföreställing och jobbade. Efter det åkte jag och Jakob hem till Gustaf och hade parmiddag med honom och Julia. Alltid lika trevligt, fast vi spelade inte pictionary  - det är vårat spel.
Jakob sov hos mig. Det är så himla mysigt att ha honom som håller om mig. Jag älskar honom så mycket <3

xoxo

vardag | | Kommentera |

poolbad och sur tant

Jaha, nu sitter jag här igen.
Borde verkligen skriva ett inlägg i min blogg om vårt ekosystem.
Jag borde pilla med Ylvas uppsats.
Jag borde skriva ett blogginlägg om spökvandringen till estetlogen. Vår blogg på estet - tycker verkligen att ni ska kolla in där, och väldigt gärna sprida den vidare!
Men det gör jag inte. Jag ska mysa med min älskling ikväll och får försöka göra det där i helgen, eller nästa vecka.
Vi har startat poolen och Jakob var först i. Idag var det tio grader - så han passade på att doppa sig lite. Vi har varit och handlat och ska snart göra hamburgare. Så jävla gott!
Så har jag missat att skriva att vi har haft provsminkning på barnteatern. Riktigt bra blir det! 
Nej, nu ska jag se på fyra bröllop. Såg igår också, efter att jag bloggat och jag smäller snart av på den här kvinnan. Är så jäkla sugen på att höra vad hon INTE har att klaga på idag!
 
höhö, slänger upp en liten bild från sminkningen.

xoxo

vardag | | Kommentera |

majs

Hej alla underbara bloggläsare.
Nu sitter jag här vid datorn och bara tar det lugnt. Det var så längesedan jag skrev nu att jag inte ens orkar skriva allt. Har i alla fall tränat, börjat skolan, jobbat och pluggat. Typ.
Kollade på 90210 igår - det var så mycket bättre än jag kom ihåg!
Jag hade också bestämt mig för att börja kolla på serien fyra bröllop, där fyra brudar går på varandras bröllop och ska sedan betygsätta olika kategorier och den som får högst poäng vinner en smekmånadskryssning till karibien. Det var ganska roligt med samtidigt så jävla frustrerande att kolla på. En kvinna var verkligen emot allt - kändes det som. Klänningen kunde inte vara så, det passar inte på bröllop. Inte heller maten som de serverade passade på bröllop. Då kände jag såhär - men vilken TUR att du inte ska ha den klänningen och maten till ditt bröllop! Men sedan måste man ju se ur ett annat perspektiv. Den här kvinnan som gifte sig kanske passade bäst i sin svarta klänning - man kan ju inte säga att svart inte passar på något bröllop, för det beror ju på till vilket bröllop man går.
Ska man vara med i en sådanhär tävling får man inte vara trångsynt och inte heller försöka vinna till högsta pris, och då medvetet sänka poängen till de andra. Punkt slut.
Jag plockade precis upp mitt valkort ur soptunnan. Jag vill göra skillnad, men jag vill inte bara läsa/lyssna på ett parti, utan jag vill veta vad alla står för.

Här kommer föresten bilden på mina bilar som jag har lovat!


Och så fyllde min pappa år idag. Grattis till honom <3

xoxo
vardag | | 2 kommentarer |
Upp