tandläkaren utan pappa

Jaha, nu sitter jag här igen. Blirbara något lite snabbt, jag har egentligen inte tid.
Fast jag är ganska duktig om jag får säga det själv. Oerhört produktiv.

Jag har inte gjort så mycket de dagar jag inte bloggat... Igår skulle jag pluggat och tränat, men mormor och morfar var och hälsade på när jag kom hem, sedan kom det ett mc-gäng och våldgästade. Hhaha, nej, men Gustav, Emmy, Elin och någon till... Det är så roligt att de bara kommer åkande och hälsar på ibland :) Så spontan önskar jag att jag också var!
Så det blev bara att träna ett sex and the city avsnitt på orbitrecen och inget plugg.
Idag var jag hos tandläkaren. För första gången helt själv. Det var ganska tomt och tråkigt. Jag har alltid haft med mig pappa annars. Jag har ju haft räls och grejor, så han har alltid troget skjutsat mig en gång i månaden till tandregleringen för att de ska fixa och trixa. Nu är det slut med det :( 
Imorgon ska jag ta bilen till skolan. Utan Amanda. Vad tomt det kommer bli :(
Jag träffde min favoritemma på bussen hem från dstan idag föresten. Det är så kul att träffa folk man knappt ser längre!

Nej, nu ska jag plugga lite matte. Eller bara se på tv. 
xoxo 
vardag | | Kommentera |

champange och jordgubbar

Jag bloggar lite snabbt.
Jag orkar inte ens kommentera snön. Det kalla. Fast nu gjorde jag det ändå.

Jag har fått två kusinbarn på väldigt kort tid. Det har varit väldigt roligt. Astrid och Viggo - två riktiga små sötnosar som jag ska ta och hälsa på såfort jag kan.

Jakob sitter här och komponerar låtar om bajs och fisar.
Vi var ute och gick idag. Köpte glass. Jag åt den nya Twister och Jakob åt Solero med apelsinsmak. Alltså typ fryst apelsinjuice. De var inte så goda. 2 av 5 på båda. Inget jag rekomenderar. Blev riktigt besviken på båda två faktiskt.

I fredags var jag på jobbet till tio. Det var lite förmingel i den nya enten som har byggts nu. När jag skulle hem insisterade min chef på att jag skulle ta med den sista champangen hem och dricka direkt ur flaskan. "Jag tittar inte, jag lovar". Jag tog med den hem. Och drack direkt ur flaskan. Fast när jag kom hem tog jag lite jordgubbar till det och hällde upp resten i ett glas. Kändes mindre tattit på något sätt, haha.

Jag har varit i Allingsås också. Körde hela vägen fram och tillbaka. Det gick väldigt bra faktiskt :)

xoxo
vardag | | Kommentera |

hej alla mina underbara läsare

NI FINNS JU TROTSALLT.
Gud vad härligt. Fast statistiken kan väl inte ljuga.

Idag har jag varit i skolan precis som vanligt. Busat med mina kompisar precis som vanligt. Haft lunchmöte precis som vanligt.
Nu kan ni som är intresserade av vad jag gör på mitt flummiga knasprogram läsa bloggen som jag och mina kumpander i marknadsföringsgruppen har skapat. Fast jag lägger inte ut adressen än. Vi har inte startat den ordenligt än.
Jag kom hem och skärpte till mig och satte igång med Ylvas jätteuppsats. Min frågeställning är så himla... svår typ. Hur ska man kunna resonera om vad som är vackert?

Det är så himla mycket roligare när man vet att det är folk som läser. Bara så ni vet.
Imorgon blir det teater hela dagen, plus jobb på eftermiddagen och på lördag är det utgång! Senaste gången var Daniel Adams-ray och det var ju cp-längesedan :(

xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp