27 december

Jaha, då var julen över.
Känns så konstigt att man slitit och kämpat med julklappar, godis och mat och nu är det slut. Men det är ganska skönt också, för jag såg på Rasmus på luffen förut och längtade till sommaren.
Jag har haft det bra, väldigt bra.
Dan före doppardan så bakade jag hela dagen, fem sorters godis, för jag hade bestämt mig för att göra ett godisbord, som Ernst. 
På julafton kom mina småkusiner hit och vi åt mat, såg på Kalle och öppnade paket. Iår var grannen tomte, och de blev helt förvirrade när tomten kom in och började dela ut paket, så kom min pappa också (som hade varit och hämtat tomten). Ella fick inte fram ett ljud och Elton började gråta. Sen kom Robin på kvällen, vi busade med barnen och spelade kort och åkte till honom. Det var ingen som orkade äta från mitt godisbord. 
Juldagen firades hos Bella, god mat där också, sedan fick jag kasta mig iväg och ha julmys med "gänget", det var så himla härligt att ha alla samlade, vi bara pratade och åt godis och öppnade paket. Jag fick åka tidigt, och det gjorde ont i hjärtat av att inte ha någon aning om när vi kommer kunna ses alla igen. Väl tillbaka så spelade vi julklappsleken och sedan var det dags att dra sig för att gå på förfest och sedan till Parken. Hur bra kväll som helst. Jag har ont i kroppen, fortfarande, efter allt hoppande. Speciellt i fötterna, fattar inte varför jag ska envisas med att ha klackar på mig.
Igår gjorde jag inget, åkte till Amanda när Robin började jobba, vi såg på film - ÅH RYAN GOSLING - och bara pratade.
Idag har gått en sväng med pappa, vi höll på att bryta benen båda två, så jäkla halt på alla småvägar. 
xoxo
 
 
vardag | | Kommentera |

22 december

Jorden gick inte under igår. Men något konstigt var det, för varken jag eller Robin kunde sova. Kanske beror på att vi trängs två i en nittiosäng när vi sover hos mig, men det brukar gå bra.
Idag har jag känt mig lite småsjuk, hängig och matt typ, så skippade träningen. Istället har jag och Robin varit i Skövde och handlat de sista julklapparna. Jag hittade en kavaj som jag varit på jakt efter länge nu. I eftermiddag har jag bara tagit det lugnt, förberett mig för morgondagen - då blir det bak för hela slanten. 
Igår jobbade jag med Amanda hela dagen, och det var jätteroligt. Mycket roligare att jobba när hon är med, eller när man har någon att prata med liksom. 
Borde väl gå och lägga mig nu eftersom jag sovit så dåligt, det känns i kroppen.
xoxo
vardag | | Kommentera |

20 december

Det är väldigt jobbigt att dela ut reklam om man inte har en postbil. Eller är två stycken som kan hjälpas åt. Igår, på halkiga småvägar skulle jag, dela ut reklam som en arbetsuppgift på ica. Gick det bra? Nej
Det var för det första, väldigt omständigt. Stanna bilen, lägga ut växeln, dra handbromsen, sätta på varningsblinkers, ta reklamen, stiga ur bilen, stoppa i reklamen med stela fingrar ner i fulla brevlådor. Svor något så in i. 
För det andra så bor vi på landet ganska glest, och därför sitter det typ en brevlåda efter varje 400m. Så upprepa den där proceduren hundra gånger, jag hann inte ens ta på mig bältet. Det var snorhalt så Kosen bara halkade runt och jag hade inte direkt ensamrätt på vägen. Allas skyltar om "ingen reklam tack" sket jag i och proppade ner reklam i så många brevlådor jag såg. En liten unge sprang ut på verandan när jag trakasserade deras brevlåda. Han tittade på mig som om jag lämnat en bomb.
Annars har jag bara jobbat och varit med Robin.
Och försökt lista ut vad jag ska bli här i livet. Ingen aning.
Vad jag ska göra med livet. Ingen aning. 
xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp