kallt igen

Idag satt jag och väntade på bussen i Varnhem ett bra tag. Kollade på molnen som rörde sig. Alla som var ute och joggade. Bilarna som åkte förbi. Tänkte på allt och inget. Tråkigt kan tyckas, och det var det också.
Lyssnade på musik, tusen minnen virvlade runt i mig.  Kallt var det också, även fast jag hade svept en filt utanpå jackan. Kände att jag borde springa en runda, men vågar inte med dåliga skor och förkyldningen. 
Efter skolan idag hade vi grillkväll med klassen. Det var kallt och blåsigt, inte alls som vi tänkt oss. Kaosartat, men ganska bra ändå. Det jag fick av pappa imorses var svingott. 
Föreställningen gick bra tydligen, men jag kände mig mer som en full, klumpig elefant än en fräsch mamma. Det var ändå ganska härligt att få skratta. Vad vi har skrattat idag. Hela veckan har jag varit sådär glad och skrattig. 
Har sett på Sveriges mästerkock och blir inspirerad och hungrig.
Jag måste ta tag i mitt liv efter påsklovet. Eller på påsklovet.
Plugga, ta tag i allt som har med studenten att göra och tjäna pengar. Jag får inte shoppa mer nu. Kortet hoppar i fickan för att det vill slösa.
xoxo
vardag | | Kommentera |

min katt har en pojkvän

Står och ropar ut i natten på min katt. Efter ett tag hör jag hur det börjar jama och jag lockar och lockar. Tillslut kommer en katt gående, den är svart precis som Molly - jag har inte linserna i, men när den kommer närmare ser jag att det är fel.
Ops, sorry, du får inte komma in säger jag och schasar bort den.
Molly kom tillslut, pussade sin pojkvän (fel katt) godnatt och travade in. Nu står han utanför och ropar på henne.
xoxo
vardag | | Kommentera |

det här inlägget har ingen röd tråd

Igår var jag på dansen igen. En miljon nya steg, plus alla jag inte kan än. Stod i en halvtimme och skakade rumpan, till vilken nytta? Vaknade imorses och märker att jag sträckt mig i armvecket, hur lyckas man?
Så fint och härligt väder att jag går i klänning och solglasögon. Skrattar för mig själv. Jag längtar så till sommaren, och det är bara april. Inte ens det.
Spelar teater varje dag, svår publik, men det blir värre. Kul med utmaningar, det gör oss bättre, mer taggade. Imorgon blir det mys med klassen, hoppas på att vädret håller i sig.
Var hos sorken igår. Hemma hos honom ligger en stor godispåse som jag är väääldigt sugen på just nu.
Jag njuter av solen.
Men inte av tranorna. För de gör att det är omöjligt och livsfarligt att vara ute i trafiken såhär års. Dessa turister (ja, nu generaliserar jag grovt) kör mitt i vägen, helst på vänster sida eftersom de tittar efter allt som har vingar. De kör oerhört sakta och stannar såfort de får se en liten tofsvipa. Blockerar vägar och korsningar för att de läser kartor. Och jag blir så himla trött. Och rädd. 
Jag är så himlans trött. Ska duscha och se på tv. Inte samtidigt. Skulle få schampo i ögonen isåfall.
xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp