30 april

Mitt fönster står lite öppet så jag hör fåglarna kvittra lite utanför fönstret. Eller, kvittra. De raggar ju rättare sagt. 
Min Valborg spenderas här, i sängen halv tio när alla Falköpings fjortisar är ute i plantis, har sin första fylla och kräks på minigolfbanorna. Och jag är rätt nöjd att jag slipper det där ändå. Fast helst hade jag ju velat vara helt frisk också.
Jobbade till ett, sedan åkte jag hem. Robin hämtade mig och vi låg i sängen och såg på Solsidan. Så vi fick ses lite. Vi har typ inte umgåtts alls mycket det senaste känns det som. Knappt att jag kommer ihåg hur han ser ut, haha!
Nu ska jag väl i alla fall klara av jobbet till lördag. Ända in i kaklet. Fan vad jag är trött på min förkylning alltså. Det är bättre, men det går väldigt långsamt.
Min viktkurva pekar ju inte direkt rätt ner nu när jag vräker i mig isglass och juice. Fan. Idag bakom stängda dörrar så förtärde jag och min karl lite godis också. Hans fel alltihop, men jag kunde inte stå emot. Vekling.
Sitter och läser alla dessa hälsobloggar där de tränar 34 timmar om dagen och äter kottar och damm typ. Lägger ut en bild på något "åh, det ska bli så gott med en halv kotte och kvarg efter mitt gympass, körde armar, ben, rumpa, bröst, axlar, rygg och så lyfte jag vikter med tårna också, måste vara fit! Och så sprang jag tre mil som uppvärmning" gå och dö liksom. Vem hinner stå och laga jävla brakfrukost, med tusen olika frukter och bär och bananpannkakor på morgonen? Jag hinner knappt borsta håret?! Och bakningen? Recept: ta alla jävla nötter och frön ni kan komma på, rör ihop med kvarg och stoppa in i ugnen. Klart!
Bara min förkylning går över så blir jag glad, då kommer jag träna på gymmet och se alla kvargdammkottstallrikar som inspiration istället.

| | En kommentar |
Upp