29 januari

Idag fyller min finaste år, och jag har bara hunnit träffa honom som hastigast eftersom vi båda jobbar idag. Så igår fick han öppna hälften av sina presenter och det blev han nöjd med, sa han iaf :)
På jobbet har det gått bra, en skön dag. Inte fått börja jättetidigt och inte sluta jättesent. Jag har blivit friserad, varit sjuk, stått i mål och bara rent allmänt lekt allt jag kan komma på. Sett på barnteater hann vi också.
Ikväll var bara jag och Johan hemma, och jag har bakat, vi har garvat och jag kom fram till att han ser mig som någon jag inte är, alltså, han ser mig bättre än vad jag är. Han tror jag kan allt och inte är rädd för något. Så söt, ser fortfarande upp till storasyster (a) det gjorde mig varm i hjärtat.
Om en vecka fyller jag 20!
xoxo

vardag | | Kommentera |

27 januari

Idag var jag och mamma i Skövde. Var inne på Gina och såg massor jag ville ha, men det slutade med ett linne på bik bok - bättre för plånboken. Jag bytte till mig ett par nya skor efter att min vänstra sko gav upp, (sulan lossade,) medan den högra var i samma skick som när jag köpte den.
Köpte presenter till Robin också, som fyller år på tisdag. Det blev nog bra, får vi hoppas.
I veckan har jag jobbat, som jag skrivit. I torsdags mådde jag mysko, kom hem och somnade i soffan (som jag aldrig gör typ) var hängig och dödstrött, mår fortfarande inte helt bra. Vet inte vad det är, kändes som att något var på väg, men att det försvinner nu, att det aldrig bröt ut liksom. Kroppen alltså, man är ju rätt utsatt när man jobbar med barn också.
Nu väntar en ny vecka med jobb, och jag hoppas jag får höra från de jobb jag sökt också!
xoxo

vardag | | Kommentera |

EGO

Igår var kastade jag och Amanda oss iväg till Skara för att se på bio. Efter en extra runda i rondellen, snedparkering och snabb gång till bion kom vi fram. Vi hade inte bokat i förväg, kastade våra presentkort på henne i kassan, valde lite biogodis och hann in precis innan filmen skulle börja. Det var så himla mysigt, att kunna komma dit och bara få plats i salongen, strunta i vad det stod på biljetten och sätta sig vart man ville, kunna lägga upp fötterna på sätet framför. Så blir det när man går i lilla Skara.
Filmen vi såg hette Ego, och var riktigt bra. Sevärd! Hade inga som helst förväntningar och kanske var det därför jag tyckte den var så himla bra. Så rolig, samtidigt väldigt fin, berörde verkligen.
Som tur var lyckades jag hålla mig hela filmen utan att gråta. 
 
 
Efter filmen åkte vi hem till mig, åt god mat och bara pratade om allt och inget. Nu när vi inte jobbar ihop så ses vi inte så ofta som förut och det är svintråkigt.
Bra kväll! 
xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp