29 juni - alanya

Sista dagen i Turkiet, bussen till flyget går halv sex. Just nu ligger vi på terassen och pressar det sista. Jag också.
Har täckt över bröstet som jag numera fjällar på, så jag är halvt vit halvt brun.
I torsdags åkte vi in till alanya och festade. Jag och Robin var på skumparty men sedan drog vi oss tillbaka till the Doors. Jag hade druckit lite för mycket på väldigt lite tid, men kände inget föränn tidigt på fredag morgon, så igår tog vi det väldigt lugnt.
Det var turkisk kväll på hotellet så vi käkade massa konstig mat, gick och köpte godis och kollade på MTV tills vi letade oss ut till showen, som bestod av några glada, skrikande turkar som dansade folkdans som var så lätt att alla kunde vara med - såklart.
Jag lovar att jag kommer uppdatera med en bildbomb från resan när jag kommer hem.
xoxo

| | Kommentera |

28 juni - alanya

Jag är helt säker på det där med brännskadorna nu. Det har bildats små blåsor och det är rött, julgranskulerött. Det gör mig lite orolig.
Idag har det varit mulet, nästan hela dagen. Jag är fortfarande noga med insmörjning och ligga i skuggan. Vill aldrig mer känna den här smärtan. Men annars har jag fått färg, om man jämför med hur jag brukar se ut. Bredvid Robin ser jag ut som ett spöke, som vanligt. Han ser ut som en pepparkaka, en lite bränd. Så jäkla brun är han.
Annars gör vi inte mycket alltså. Äter, solar och badar. Spelar lite kort. Kollar på fotboll.
Igår gick vi en sväng och shoppade lite. Jag köpte en keps för att skydda mitt svidande ansikte. Sen låg vi på rummet och såg på fotboll. Med tyska kommentatorer. Tråkigt kanske det låter som, och jag som varken gillar tyska eller fotboll trivdes ändå. Man orkar inte så mycket. Man gör inget, man orkar inget. Och på semestern är det okej.
Men ikväll ska vi iaf till alanya och festa. Så vi inte blir för gamla och tråkiga, haha!
xoxo

| | Kommentera |

27 juni - alanya

Jag tror jag har fått typ tredje gradens brännskada på bröstet. Det är rött fortfarande, och efter förra inlägget hade jag lyckats bränna mig ännu mer, trots en dag i skuggan. Måste komma ihåg att köpa högre solskyddsfaktor och smörja oftare. Dör ju typ.
Igår fick jag ha tröja på mig när jag badade, samma idag, och jag har gett upp hoppet på att sola axlar och bröst något mer den här resan. Försöker få lite färg på benen och magen istället.
I tisdags åkte vi till alanya, in till the Doors. Nostalgi på hög nivå, haha!
Jag ska nog ner och bada lite snart, det är typ tusen grader i det här landet.
xoxo

| | Kommentera |
Upp