27 oktober

Namos flytt har blivit framflyttad. Är både lite glad och ledsen för det. Var tvungen att gå upp åtta idag för den lilla damen bestämt skulle välta ner en vas med blommor och det var vatten överallt. Sen kunde jag inte somna om.
Jobbade igår, sen var jag barnvakt åt kusinbarnen, så jag kom hem ganska sent. Fick sova lite inatt iaf.
Idag har jag bara sett på greys och ätit godis. Bra dag, haha. Imorgon är det ny vecka. Kör bara.
xoxo

vardag | | Kommentera |

25 oktober

Dagen närmar sig då Namo ska flytta. Hon vet det tror jag, håller sig extra nära nu. Vill vara med hela tiden.
Jag har gått och blivit förkyld. Fick inte vara med på PTträningen igår. Men idag känns det bättre och ska försöka sova ordentligt. Imorgon är det jobb hela dagen och då hinner inte jag vara sjuk.
Jag är sååå taggad för Australien. Jag är nervös också, för att göra så mycket själv. Men jag SKA klara det. Jag KAN klara det. Ligger och tänker på det på kvällarna. Vad jag kommer växa!
Åh, de där jäkla utbildningarna också. Allt jag tänkte göra denna veckan blev ju bara skit. Nya tag nästa vecka. Fick hem katalogerna föresten. Finns bra saker, men inget klockrent. Är fortfarande osäker.
xoxo

vardag | | Kommentera |

20 oktober

Jag har hittat ett hem till Namo. Ett par som verkar himla bra, och det känns bra. Jag är ledsen att lämna bort henne men ändå lättad. Jag var verkligen helt säker på att ingen ville ha henne, men det har löst sig. Om allt går som planerat åker hon om en vecka och jag ska mysa sönder med henne tills hon längtar bort från mig för att jag är så jobbig.
Igår köpte jag en "förlåt att jag åker till Australien" present till Robin. Jag och Flisan gick på spökvandringen. Så härligt att träffa lite esteter och gamla lärare. När jag kom hem var jag inspirerad och beställde hem en hel drös kataloger på utbildningar. Ska ta tag i den där eventuella praktikplatsen också. Jag blir himla taggad av att läsa, men samtidigt lite stressad. Jag vill läsa, men vet inte till vad. Jag har precis fått ordning på mitt liv och ska jag läsa måste jag flytta på mig igen. Jag vill resa mer, men samtidigt vill jag utbilda mig och få ett jobb, göra karriär.
Någonstans där i smeten står jag och stampar.
Men nu lägger jag det åt sidan och bara ser på andras jobbiga problem. Dags för greys!
xoxo

vardag | | Kommentera |
Upp