23 juni

Herregud vad längesedan det var jag bloggade sist! Borde verkligen skärpa mig men det finns så mycket annat att göra hela tiden. Som kolla GG tillexempel!
Veckan som gått har varit bra. Tre dagar ledigt var en riktig lyx och midsommar var trevlig men kall. Vi var hos Mackan och Johanna och grillade, åt jordgubbar med glass, spelade kubb och bara umgicks. Blev inte så sent, vi var ganska trötta. 


Jag har varit hemma i huset en del när Robin har jobbat och så, det har varit mysigt. Snart måste jag verkligen få tummen ur och bada lite, det är så himla skönt i vattnet. 
Jag tror att jag inte badar för att jag är så lat. Byta om, bli blöt, torka... Ja, allt är ju en process. Och nej, kanske inte så ansträngande, men som jag sa. Jag är lat. 
Sen beror det nog på att det är så kallt att sluta bada, att tillslut måste man stå där och frysa. Hu, jag gillar inte att frysa!
På jobbet blir det lite kallt, så igår gav jag mig ut på jakt efter den perfekta koftan och jag blev nöjd! Skulle egentligen köpt ett par joggingskor också, men de var slut i min storlek. 
Inhandlade istället en massa annat som jag egentligen inte behövde, så nu längtar jag efter lönen. Kommer lagom till Bråvalla! 
xoxo
| | Kommentera |

17 juni

Idag hade jag ställt klockan på kvart i sju, så jag skulle gå upp och gå en sväng innan jobbet. Vilket önsketänkande. 
Istället ställde jag om klockan och vaknade pigg och utvilad en timme senare, så himla skönt. 
Och det var väl tur det, för mina ben är helt döda nu. Gymmade dem i lördags, sprang i söndags och sprang idag. Imorgon ska de få vila. 
Jobbet går bra. Igår var jag och hjälpte till på min första visning, väldigt roligt! Blev ganska sent så jag bara gick raka vägen hem, diskade, såg på GG (väldigt besviken på de första avsnitten, varför är de sånna töntar?! När blir det bra?) och lade mig tidigt.
Idag fikade jag så jävla goda kanelbullar att jag hade lust att äta en tre fyra stycken (dock inte lika goda som pappas), men som tur var fanns det bara en till oss var. Det, plus att jag inte gymmade igår, fick mig att springa en sväng. Skoskav fick jag också, typiskt! 
Vad gör jag mer... Jo. Tänker på livet. Hur det ska bli. Vad jag ska bli. Hur jag ska kunna göra det bästa för mig och min framtid. Hur lätt är det egentligen? 
Jag vet faktiskt inte. Men vad jag vet är att jag hR köpt en ny tidning som jag vill läsa lite i nu. Så får väl det där framtidsgrejset vänta.

xoxo
vardag | | Kommentera |

15 juni

Jag har haft en lat dag idag. Fast jag har ändå hunnit med en del.
Jag har varit i huset i helgen. Robin har spelat fotboll och sett på fotboll och då kan jag lika gärna vara i huset och umgås med familjen.
Igår var jag på gymmet sen hämtade mamma och pappa mig. Vi åkte hem och käkade det sista av studentmaten och sedan åkte jag och hälsade på Amanda. Alltid lika mysigt att träffa henne. Vi satt mest framför datorn och kollade på gamla bilder och filmer. Längtade tillbaka till ridläger och allt möjligt roligt vi gjort. Jag saknade min gamla kropp, haha! Jag lärde henne till skara så hon kunde festa hela natten, och jag åkte hem och åt godis och började kolla på Gossip Girl.
Idag har som sagt varit lugn. Jag solade på förmiddagen, hjälpe mamma lite och sedan sprang vi en sväng. Väldigt jobbigt och väldigt varmt. Det gick bra faktiskt, men tungt, eftersom jag körde ben igår.
Vi åt lite kräm och smörgås (jag vet, verkligen hälsosamt), sedan låg jag på altanen och såg på GG tills vi skulle äta kvällsmat och sedan åkte jag hem. 
Nu har vi städat här hemma och jag fick tummen ur och strök lite. Har hänt typ en gång sedan jag flyttade hemifrån.
Nu börjar jag tröttna på den här fotbollsmatchen så jag ska nog sova. Jobb imorgon, taggad!

Jag och Robin åkte till balen i Lidköping i fredags. Såhär stilig var det lilla UFO-t!
xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp