30 september

Jag var alldeles för trött igår för att orka blogga.
Vi hade ställt klockan på sex, men orkade inte gå upp då, så sov en timme till. Sedan bar det av mot Las Vegas!
Robin körde ut från L.A och på vägen stannade vi på en stor outlet där vi passade på att shoppa lite och gå på toa. Sedan körde jag resten. Vägen till Las Vegas var verkligen häftig!
Det var svårare att hitta hotellets parkering än vi trodde, GPSen sa bara till oss att åka i cirklar, och vägen genom stan hade hur många filer som helst, jag var jättekissenödig. Tillslut stängde vi av GPSen åkte runt på måfå och hittade det ändå.
Rummet är härligt, hotellet likaså. Man skulle kunna bara vara på hotellet om man vill, det har allt! Pool, resturang, casino, gym... 
Efter vi kikat runt på hotellet så gick vi en sväng på stan, gymmade lite och sedan gjorde vi oss iordning för att gå ut och äta. 
Vi gick ner mot strippen, kollade på alla hotell. Helt fantastiskt! Jag älskar Vegas. Det hände saker överallt!Vi gick runt för att hitta en resturang, men tillslut blev Robin så hungrig att vi bara gick in någonstans. De hade god mat, men servicen var dålig och min mat var så stark att jag inte kunde äta upp, så vi dricksade dåligt och sprang därifrån. 
Sedan så strosade vi bara runt, kollade på folk, på hotell. Gick in och kikade på hotellen. Kollade på Bellagios vattenshow, två gånger!  Vid elva drog vi oss hemåt, väldigt trötta.


Jag förstår inte hur det är tänkt att vi ska hinna allting här på bara tre dagar, finns så mycket att se och göra. Dags att gå upp!
xoxo

usa 2014 | | Kommentera |

28 september

Idag var vi på baseball, Dodgers mot Colorado. 
Vi åkte dit väldigt tidigt, vi var lite rädda att det skulle vara mycket folk och mycket trafik, men det gick förvånandsvärt smidigt att åka dit så vi var där i god tid. Köpte lite souvenirer, åt lunch och kollade på när lagen värmde upp. 
Det var inte fullsatt, så vi flyttade runt lite tills vi bra platser i solen. Nu när vi kunde reglerna så hängde vi med riktigt bra, satt och hejade och det var riktigt kul. 
I tre timmar kollade vi på matchen (plus att vi hade varit där innan matchen började) sedan gav vi upp. Då var det fyra inningar kvar och Dodgers ledde med 9-1(ja, jag vet vad inningar är, hihi!). 
Det var väldigt roligt att vara där och så, men tillslut så hände det inte så mycket. Baseball är som en väldigt avancerad form av brännboll, väldigt svårt att ta poäng, och en inning(omgång då man är offensivt eller defensivt lag) kan ta hur lång tid som helst. 
Vi gick lite tidigare för att vi ville slippa alla köer på utvägen, och det var väl tur. Vi spenderade säkert 20 minuter bara att leta efter den där nedrans bilen. Vi är så jäkla osmarta, bara låser bilen och går. Tänker inte alls på vart vi ställer den. Som tur är, har den en inbyggd knapp på nyckeln som gör att den larmar ashögt. Så där gick vi runt och tryckte på den där knappen som galningar. Tills vi kom på att vi var på fel parkering. 
När vi kom hem så tvättade vi lite och sedan gick vi och handlade till bilresan imorgon. Vi ska ju till Vegas!!! Laddar lite med Ocean Eleven. 
xoxo
usa 2014 | | Kommentera |

27 september

Idag lät vi bilen stå. Det var egentligen tänkt att vi skulle till Hollywood idag igen, men det här med att åka bil i L.A är ett helt företag alltså, och speciellt om vi bara skulle dit för någon timme eller två.
Så vi lade oss vid poolen och läste hela förmiddagen, sedan fick jag gå in eftersom jag brände mig lite lätt igår. 
Jacuzzin på hotellet, lagom varmt för mig. Och första gången jag badat sedan jag kom hit(!!!?!)

Vi gjorde oss iordning och gick till shoppingcentret och var där en liten stund. Jag suktade efter Michael Kors väskorna och letade efter rätt tröjor och skjortor som Johan beställt. Dock köpte vi inget, för det finns tydligen en stor outlet i Vegas som vi ska till. 
Vi bokade baseballbiljetter till imorgon. Vi har suttit och försökt lära oss reglerna nu en stund.
Det kanske låter konstigt att vi ska gå på något vi inte vet något om, men det ska bli kul att göra något riktigt amerikanskt. Inte vara så himla turistiga hela tiden. Och nu när vi kan basreglerna så ska det nog gå bra, haha. 
xoxo
usa 2014 | | Kommentera |
Upp