sviken av alice och brädad av victoria

Idag vaknade jag med Jakob vid min sida, och vi låg och pratade tills jag fick rusa upp och skynda mig att göra mig iordning för jobbet. Jag gick hela vägen upp i ishalkan. Väl där gjorde jag inte så mycket, inventerade och stod i kassan typ. Jag inventerade grattiskort. Så många kort jag har läst. Och typ 90 % var skitdåliga. Ett kort stod det på framsidan: vad skulle du göra om en hamster bet dig? öppnade man sedan kortet så stod det: bita tillbaka. Ojojoj, hur kul var det på en skala? Det måste vara sånnadär wannabe komiker som sitter och hittar på massa tråkig skit att fylla ut gratulationskort med.
Jag gick hem efter fyra och en halv timme. Lagade mat till mina two boys, fast det blev inte så bra :(
Jag satte igång att ta itu med min "to do list" som jag har att göra på lovet. Jag kommer få panik om jag inte hinner med det. Jag och Jakob lade oss i soffan med godis och kakor och kollade på Victoria Sectrets show. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag var en av dem. Var så snygga som de. Där låg jag som en påse i soffan, käkade kakor och suckade över att jag är tjock och ful. Och att jag inte har så snygga underkläder. Och kan gå så bra i högklackat... Fast detklart, det är ju ett jobb. De kan ju liksom inte städa och stå i kassan lika bra som jag. Fast jag hade gärna bytt...
Vi kollade på Alice i underlandet. Den var inte bra. Den otecknade nu då. Nej, inga tummar upp här, bara tusen gånger höga förväntningar och sedan, noll.
Nu ska jag sova. Jag ska jobba imorgon också. Plus att jag har blivit en planeringsnarkoman.

xoxo
vardag | | 2 kommentarer |
Upp