vibe

Efter att ha druckit rikligt med vin två kvällar i rad var det dags för dansuppvisning idag. Med den stelaste kroppen och ömmande nacke skulle jag ut och svänga höfter, skaka rumpa och kasta med håret för typ hundra småbarnsföräldrar. Innan jag skulle gå ut passerade mitt liv förbi mina ögon, trots att jag övat som en galning på alla steg. Jag och Sarah blev galna på tre bossiga småtjejer i vår grupp som högljutt bestämde hur, vad, och när vi skulle göra olika saker.
Alltså, det gick ganska bra ändå. Försökte se snygg ut iaf, även fast hela kroppen skrek nej. Skorna jag hade på mig gjorde ont, och de greppade konstigt på scengolvet. Jag kunde skämt ut mig mer - så kan vi säga.

jomenvisst.
Igår gick dagen ut på att återhämta sig efter Mathildas student. Läste, hjälpte mamma lite, städade, Firade pappa som fyllt år. På kvällen var först jag, Louise och Felicia i Robins lägenhet (sorkens lägenhet. krösus lägenhet), efter det till "den riktiga" förfesten och tillslut hamnade vi på Plantis. Bra kväll, det var vi överens om. Något som jag verkligen borde tänkt på var att allt slängade med håret på dansgolvet resulterar i osexig dans dagen efter. Just nu har jag virat en halsduk hårt runt nacken och rör mig som en robot.
Jag undrar om någon förstår.
xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp