Carbonara

Egentligen borde jag sova nu, för imorgon ska jag jobba. Jag har aldrig varit speciellt morgonpigg, förutom när jag var liten, men nu är det värre än någonsin. Får inte jag vakna av mig själv är jag som ett åskmoln, och det tycker Robin är roligt tills jag blir sur på riktigt. 
Jag var på massage idag innan jobbet. Det var himla skönt, man borde göra sånt oftare. 
Igår hämtade Robin mig, jag var kaos som vanligt, bakade och packade, vi fick vända för jag glömt saker. Tillslut var vi i Falköping, handlade och sedan åkte jag med Felicia och Sarah på barnkalas hos Julia. Vi gjorde allt man göra på ett barnkalas. Skrev i minavänner bok, lekte lekar, hade fiskdamm... Jag hade inte ätit någon lunch, så jag åt mig mätt på kakor, godis och tårta. Mådde lite illa vid slutet av eftermiddagen kan jag meddela. 
På kvällen bjöd jag och Robin hem Louise och Alexander, jag serverade en efterlängtad Carbonara (vaknade imorses och kom på att jag glömt en ingrediens. fan.), vi såg på¨TV och spelade plump. Som jag var oväntat duktig på. 
Jag sa hejdå till Louise, känns så konstigt att hon också ska åka. När disken var färdig la jag mig i soffan och grät hejdlöst. Jag grät för att Louise åker, Julia är redan borta och Felicia har ett flyttdatum klart. Robin lyckades tillslut fånga min uppmärksamhet med SATC och Quizkampen - och fick ligga vaken och spela med mig tills jag var stabil igen. 
För att kompensera allt socker och fett jag fått i mig så sprang jag en sväng idag. Inte för att det hjälpte, men det känns lite bättre.
xoxo
vardag | | En kommentar |
Upp