27 december

Jaha, då var julen över.
Känns så konstigt att man slitit och kämpat med julklappar, godis och mat och nu är det slut. Men det är ganska skönt också, för jag såg på Rasmus på luffen förut och längtade till sommaren.
Jag har haft det bra, väldigt bra.
Dan före doppardan så bakade jag hela dagen, fem sorters godis, för jag hade bestämt mig för att göra ett godisbord, som Ernst. 
På julafton kom mina småkusiner hit och vi åt mat, såg på Kalle och öppnade paket. Iår var grannen tomte, och de blev helt förvirrade när tomten kom in och började dela ut paket, så kom min pappa också (som hade varit och hämtat tomten). Ella fick inte fram ett ljud och Elton började gråta. Sen kom Robin på kvällen, vi busade med barnen och spelade kort och åkte till honom. Det var ingen som orkade äta från mitt godisbord. 
Juldagen firades hos Bella, god mat där också, sedan fick jag kasta mig iväg och ha julmys med "gänget", det var så himla härligt att ha alla samlade, vi bara pratade och åt godis och öppnade paket. Jag fick åka tidigt, och det gjorde ont i hjärtat av att inte ha någon aning om när vi kommer kunna ses alla igen. Väl tillbaka så spelade vi julklappsleken och sedan var det dags att dra sig för att gå på förfest och sedan till Parken. Hur bra kväll som helst. Jag har ont i kroppen, fortfarande, efter allt hoppande. Speciellt i fötterna, fattar inte varför jag ska envisas med att ha klackar på mig.
Igår gjorde jag inget, åkte till Amanda när Robin började jobba, vi såg på film - ÅH RYAN GOSLING - och bara pratade.
Idag har gått en sväng med pappa, vi höll på att bryta benen båda två, så jäkla halt på alla småvägar. 
xoxo
 
 
vardag | | Kommentera |
Upp