150 dagar kvar

Klockan är snart halv tolv och jag är redan arg och irriterad. Jag undrar varför jag utsätter mig för den här skiten. Jag hatar matte - punkt slut.
I fredags var det fest för hela slanten, 150 dagars(fast typ 138 egentligen) och det var en galen kväll. Maten var god och kryddad så man ville dricka mer (kocken var inte dum) och musiken var bra. Dock gick brandlarmet, min mobil försvann i kaoset (en servitör hittade den sen och jag höll på att krama ihjäl honom) och mina skor gjorde att jag snubblade pinsamt många gånger. Det var mest skornas fel i alla fall.
Innan jag gick och lade mig så trillade jag i mitt rum, utan skor. Var ändå helt säker på att jag var nykter.
Vaknade upp, levde knappt. Hela jag är täckt av sexistiska meningar då vi gått lösa med en penna vi hittat i min väska. Mitt hår kommer från en annan planet. Mitt rum ser ut som ett stor virrvarr av kläder och smink. Mina strumbyxor har en så stor maska på benet att jag lika gärna kunde gått utan. Mina fötter är helt döda av mina 14cm klackar. Vilken bra kväll det blev ändå!

bilder från min mobil:jo, jag mådde bra och så.... skorna kom med på bild iaf. och mina strumbyxor.


Sarahs bilder

jag och john är lenin


fina flickor

fler bilder finns på Julias blogg www.allaharenq.blogg.se.
sedan kommer det säkert ännu fler på flisan och loyzanns :)

Jag låg i sängen till klockan blev tre. Kravlade mig upp, åkte och handlade, bakade och kollade på tv. Somnade vid halv elva.
Nu ska jag bränna mina matteböcker.
xoxo
| | Kommentera |
Upp