26 december

Det är alltid lika tråkigt när julen är över tycker jag. Det är nog min absoluta favorithögtid. Jag älskar maten, att få pynta, sitta hemma och dricka glögg. Myset och julklapparna - både att få och ge bort.

Dagen innan julafton jobbade jag och på kvällen hade vi bjudit över familjerna Badh och Roslund på vår årliga bingokväll. Vi åt pizza, massa godis och hade det väldigt mysigt. Ingen vann något, men Johan var väldigt nära på att bli uppringd och få chans att vinna en bil! 

Julafton hade vi fullt upp hela dagen. Först var vi hos Lena och bytte julklappar, sedan till Robins morfar en sväng. 
Efter det åt vi julbord hos Robins farmor. Sedan åkte vi till Tibro till min släkt. Vi fikade, delade ut paket, åt godis och på kvällen åt vi lite rester från julbordet. Jag var så mätt att jag trodde jag skulle spricka. På riktigt alltså. 
Härlig men fullspäckad dag, var så himla glad när jag gick och lade mig.Igår så jobbade lite. Vi som hade stängningen skulle ut på kvällen så vi skyndade oss som galningar, haha. Jag åkte hem lite snabbt, duschade och bytte om innan jag åkte till Inger och Ulf där Hanna och Jörgen hade julfest. Jag hade ju missat det mesta, men det var trevligt att träffa släkten lite. Stannade inte så länge, utan jag och Bella drog vidare på förfest hos Jirre. Där var det fullt med folk och jag lärde mig spela beerpong, varför har jag inte gjort det innan?
Vi hamnade efter många om och men på Blicken. Jag hade kul, men ångrar att jag inte drog till Parken istället där jag kanske träffa lite fler folk jag kände. Blir väl nästa gång, ska aldrig åka till Breda Blick iaf. Jag har aldrig roligt när jag åker dit, att jag aldrig lär mig? 


Idag var det en tung dag. Låg i soffan nästan hela dagen innan jag åkte ut till Broddetorp en liten sväng. Åt god mat, träffade katterna och bara hade det mysigt. 

Jag har haft en så himla bra jul. Allt har varit perfekt. 
Fått så fina paket och det jag gett bort har blivit väldigt uppskattat. Jag är så glad över min fina underbara familj och släkt. vardag | | Kommentera |
Upp