30 mars

Åh Gud. Gårdagen. Jag vet inte vart jag ska börja.
Jobbade hela dagen, mycket turister, mycket att göra, men jag blev avbytt några timmar och kunde käka och så. Bättre att det är mycket att göra än att bara gå runt och titta på varorna typ!
Robin kom och hjälpte mig stänga, sedan åkte vi hem och gjorde oss iordning. 
Det var en bra kväll. Förfesten var bra, sen blev det kaos när vi skulle iväg för vissa ville stanna och vissa ville dra, men vi delade på oss och jag, Bella, Robin, Z och Ante drog till Skövde. Mitt i kaoset hittar inte jag mina skor(var så duktig och städade i hallen i torsdags) så tog mina kängor med klack. Vi fick jogga ner till stationen och skolvalet har jag fått ångra. Först och främst var det jobbigt bara att jogga liksom, sen i de där skorna. Som jag kan få ont i fötterna av bara av att gå en dag. Kom till resecentrum och kunde inte gå. (Varnar känsliga läsare) Robin köpte plåster och jag fick tömma blåsorna under fötterna, har aldrig varit med om något liknade! Det gjorde så ont och det var blodigt och jag ville bara hem, men jag hade kämpat så för att ta mig dit, så jag körde på bara. Haha, det var väl att ta i. Tog av mig skorna fick gå barfota, blev buren till Glädje, där fick jag en shot för att dämpa smärtan, stoppade papper i strumporna och sedan dansade jag hela natten. Jag gick som en tant, stapplade fram och jag vill inte ens veta hur jag såg ut på dansgolvet men jag hade kul. Det var en bra kväll! 
Tills vi skulle hem. När man är ute och dansar så kan man liksom stänga av, men såfort man kommer ut i verkligheten igen så kommer allt tillbaka. Bella och Robin gick till subway medan jag kämpade mig mot stationen. Tog säkert 20 minuter. 
Sen var jag ju tvungen att ta mig från stationen i stan och hem. Blev buren en bra bit, sedan gav killarna upp och jag fick gå. Sen gav Robin upp och gick hem i förväg och plockade iordning medan jag och Bella tog myrsteg hela vägen hem. När jag fick av mig skorna dog jag typ. Idag är det lite bättre men kan inte gå ordentligt, absolut inte utan skor eller tofflor med mjuk sula.
Jag förstår inte. Förr gick jag i mycket högre klackar än det, och jag fick ont dagen efter, absolut, men inte fick jag blåsor av dem! Och jag hade alltid högklackat, varenda gång jag gick ut!
Mina stackars fötter. Jag vet inte när jag kommer kunna jogga igen!?
Ja, men då har ni fått en utförlig rapport om gårdagen iaf. Idag har vi bara legat vid tvn och ätit. Kan inte beskriva hur mycket jag stoppat i mig. Vi var iaf ute i det fina vädret och lekte med Armani, så himla härligt! Hoppas det håller i sig nu. 
Nu ska jag försöka sova.
xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp