30 september

Jag var alldeles för trött igår för att orka blogga.
Vi hade ställt klockan på sex, men orkade inte gå upp då, så sov en timme till. Sedan bar det av mot Las Vegas!
Robin körde ut från L.A och på vägen stannade vi på en stor outlet där vi passade på att shoppa lite och gå på toa. Sedan körde jag resten. Vägen till Las Vegas var verkligen häftig!
Det var svårare att hitta hotellets parkering än vi trodde, GPSen sa bara till oss att åka i cirklar, och vägen genom stan hade hur många filer som helst, jag var jättekissenödig. Tillslut stängde vi av GPSen åkte runt på måfå och hittade det ändå.
Rummet är härligt, hotellet likaså. Man skulle kunna bara vara på hotellet om man vill, det har allt! Pool, resturang, casino, gym... 
Efter vi kikat runt på hotellet så gick vi en sväng på stan, gymmade lite och sedan gjorde vi oss iordning för att gå ut och äta. 
Vi gick ner mot strippen, kollade på alla hotell. Helt fantastiskt! Jag älskar Vegas. Det hände saker överallt!Vi gick runt för att hitta en resturang, men tillslut blev Robin så hungrig att vi bara gick in någonstans. De hade god mat, men servicen var dålig och min mat var så stark att jag inte kunde äta upp, så vi dricksade dåligt och sprang därifrån. 
Sedan så strosade vi bara runt, kollade på folk, på hotell. Gick in och kikade på hotellen. Kollade på Bellagios vattenshow, två gånger!  Vid elva drog vi oss hemåt, väldigt trötta.


Jag förstår inte hur det är tänkt att vi ska hinna allting här på bara tre dagar, finns så mycket att se och göra. Dags att gå upp!
xoxo

usa 2014 | | Kommentera |
Upp