18 augusti

Nu var semestern slut och jag är tillbaka på banan igen. 
Semestern gick fort, vi gjorde ju inte så mycket. Tränade och såg på tv mest. I fredags bjöd i mamma och pappa på bio. Vi såg Apornas planet och den var bra. Har man sett första filmen måste man ju bara se den här. Väldigt spännande!

Innan bion var Robin på gymmet och jag gick en sväng på stan. Det är en gåta alltså, hur det kommer sig att när man inte ska ha något eller inte har råd, så hittar man massa fina grejor att köpa. Men när man väl ska ha något, eller man vill unna sig något fint, då slutar det ofta med att man köper något bara för att. Det brukar aldrig finnas det man ska ha när man ska ha det! Så jag fick fördriva lite tid med att tråna över saker jag inte hade lust att unna mig medan jag väntade på att bion skulle börja. 
Sedan jobbade jag både lördag och söndag. Kände inte för att vara ledig längre, snart åker vi och då får jag ju semester på riktigt! 
I lördags jobbade jag på Löfwings och hjälpte till vid konserten, det gick bra och var kul att träffa massa folk och så, desto sämre gick det igår på Ica. Jobbet gick bra alltså, var mycket att göra och dagen gick fort. Men det var sen när jag stängde som det var jobbigt. 
Jag har inte stängt på jobbet på länge och Olivia berättade för mig för ett tag sedan att det spökar på jobbet. Det låter väldigt mycket ute i affären när man sitter på kontoret. Knäpper och knakar, men detta var något nytt. Hon berättade att det lät som att det var någon som gick ute i affären med foppatofflor och när man går dit är det ingen där. Hon tyckte det var skönt att veta att man inte är ensam. 
Igår när jag hade stängt ner och fixade på kontoret så hörde jag det. Klart och tydligt, foppatofflor ute i affären. Blev helt kall, är så nojig när det gäller sånt. Har aldrig räknat kassan så fort i mitt liv. 
Idag ska jag höja radion till max eller be Johan komma och hålla mig sällskap. Har lite ångest. 
Började med gym imorse, var lite jobbigt att gå upp men det gick. Sen var det lite problem med att hitta nya gymmet, men det gick också tillslut. Flyttlokalen var ingen hit direkt, saknade många maskiner, men körde ben och blev väldigt trött ändå. Hoppas att vi kan flytta till riktiga lokalerna snart!
xoxo

vardag | |
Upp