29 december

Nu längtar jag ihjäl mig efter lite ledighet. Att livet får börja rulla på utan alla klämdagar och allt som "måste" göras till jul. 
Jag är så trött att jag gråter för inget. Idag var jag nära på att börja gråta. Jag ögonen tåras såfort något går emot mig.
Den 26e var jag uppe tidigt. Väldigt tidigt och tur var väl det. När jag skulle åka till jobbet började min näsa spruta blod, hela toastolen var röd typ och jag blev mer och mer stressad. Kom ut till bilen och den var helt igenfrusen. Där stod jag och frös med papper i näsan och slet med att skrapa rutorna. När pappa kom ut för att hjälpa mig strömmade tårarna ner för kinderna och jag blev så lycklig när han tog över skrapan. Väl i bilen sen grät jag för att jag hade en så fin pappa. 
Men det var inte så jobbigt som jag trott med mellandagsrea. Visst, det var massor att göra, folk var galna och en unge spydde mitt i kaoset som ingen ville torka upp, men det var kul. 
Jag har jobbat på MQ både idag och igår också. Vikt kläder hela dagarna. Kommer drömma mardrömmar om kläder på golvet och högar på borden. 
Har själv fyndat på rean. En topp, haha. Sen passade jag på att handla smink på mitt presentkort och ett armband. Nu när julen är över måste jag ju köpa allt det jag inte fick, hehe. 
Igår var jag i lägenheten själv. Åt mat ur kartong och såg på SATC. Så jävla skönt. Ibland är det så skönt att bara vara själv. Ha hela sängen för sig själv.  
Idag är Robin hemma och jag har bestämt att vi ska julmysa. Jag har jobbat så mycket att jag inte ens hunnit dricka glögg ur mina muggar, inte ätit mina egengjorda pepparkakor eller njutit av vår fina gran. Så nu, när alla längtar efter att det ska vara slut med jultrams, ska jag passa på att njuta det sista. Snart packar vi ihop allt och jag åker till Australien. Hahah, kan inte ens fatta det. Det kommer typ inte hända, så känner jag just nu. Börjar jag tänka för mycket kommer jag nog bli nervös. Därför låter jag det vara.
xoxo 
vardag | | Kommentera |
Upp