19 oktober

Nu är jag hemma igen. Ligger i min egna säng. Det går inte beskriva den känslan.
Resan hem gick bra, det var bara ett stopp i Addis, så flygningarna var ganska långa.
Den första var längst, vi hamnade med mycket benutrymme men fick dessvärre en ganska vild barnfamilj bredvid oss. Sedan hade vi inga egna skärmar, så jag fick snällt titta på vad som visades. Skitdåliga filmer.
Vi väntade några timmar i Addis och sedan gjorde vi sista flygningen, då sov vi mest, så dem gick fort.
I Stockholm sen fick vi reda på att vårt bagage var borta, så vi fick snopna lämna Arlanda utan det. Det var himla frustrerande och självklart var vi oroliga att det skulle ha försvunnit, men vi var flera stycken som inte hade fått vårt bagage. Tur att det inte hände under resans gång!
Vi var så lyckliga att vi kommit fram, vi firade med frukost på espresso house och sedan gick vi i lite affärer och använde obegränsat med internet för att få tiden att gå.
Att kliva av tåget hemma var en stor lättnad och jag kunde inte hålla tårarna borta. Vi hade klarat det! Helt sjukt.
Och när vi rullade in i Skövde kändes det som att vi åkte därifrån för några dagar sedan bara. Känns knappt som att man varit borta.
Väl hemma hade jag hoppats på en gofika men eftersom magen strejkar fick jag nöja mig med lite ballerina. Så gott. 
Efter att jag hade duschat och borstat tänderna med eltandborsen(vad härligt det var) så var det som att jag aldrig varit borta. Att Afrika bara var en dröm.
Kvällen spenderades med nära och kära, och till och med bagaget hittade hem till mig vid halv elva. Jag var så uppe i varv att jag ändå inte kunde sova, så jag packade upp den. Tog ett sista röj nu på morgonen. Så nu har jag lite tvätt att ta itu med. 
afrika 2015 | | Kommentera |
Upp