1 oktober

Har  ju helt glömt bort satt skriva om vår sista dag i Vegas, eller har inlägget försvunnit? Här kommer det igen isåfall:
Jag startade dagen med en lång PW, nerför strippen. Jag ville ju försöka se allt, så jag irrade runt, in och ut bland hotellen. Alla så stora att det var lite att att hitta tillbaka till utgången. Tillslut fick jag ge upp och bege mig hemåt. Törstig, med benen som spagetti tog jag mig tillbaka till hotellet, och lade mig vid poolen. 


Låg där hela dagen, käkade hamburgare på någon Gordon Ramsay-resturang(jag hade hoppats på mer från honom), sedan gjorde jag mig iordning och började packa medan Robin var på gymmet. 


Vi började kvällen med att äta i Eiffeltornet, väldigt god mat med fantastisk utsikt över strippen och Bellagios vattenshow. En riktig lyxrestaurang!

Sedan fortsatte vi ut i natten, kollade runt på de olika hotellen. Vi ville egentligen åkt upp i Statosphere och kollat ut över Vegas, men hoppade över det. Det fanns helt enkelt inte tid, och jag hade ingen lust att stressa runt. 
Istället fick vi prioritera de hotell vi helst ville gå in i, vissa var ju större än Broddetorp!
Vi avslutade en bra kväll med att pröva lyckan i casinot.Jag satt mest vid maskinerna, Robin spelade lite Black Jack och det sista spelade vi Roulette, väldigt roligt! 


Klockan hann bli ganska mycket, så när vi spelat ihop nästan allt vi satsat så gick vi hem och sov. 
Så himla nöjda med kvällen och Vegas över lag. Hit vill bi åka igen!
xoxo
usa 2014 | |
Upp