vad är värme?

Sitter här, en söndagskväll efter solsidan och försöker få nagellacket att torka. Vet ni att det finns quick dry? Passar mig perfekt som inte orkar sitta i en timme och inte pilla med något. Från Isadora iaf. Skitbra och i massa roliga färger :)

Det jag ska skriva om egentligen är, att jag mår dåligt.
Jag kommer inte ihåg hur värme känns. Tror jag.
Känslan av solen som bränner. Lukten av sommar.
Än mindre hur det känns att vara utomlands.
Det känns som att den här jäkla vintern har mig i ett järngrepp och aldrig någonsin vill att jag ska få känna mig varm av solen igen. Usch vad hemskt det låter!

När jag ser på reklamer från apollo, ving och fritidsresor - där alla människor bara gottar sig i solen - så kan min pappa sluta ögonen och drömma sig bort till något varmare land.


Men jag har "glömt hur man gör". Jag kan bara känna mig varm med hjälp av filtar och värmegolv, typ.

Min arbetsgivare på mitt extra extrajobb är jägare, och han har lärt sig att kolla på rävarnas pälsar, i slutet av januari, om det ska bli en sen eller tidig vår. Fäller de mycket, så kommer våren bli tidigt, och tvärtom. Han sade att räven inte fällde något. Våren kommer alltså bli sen.Jag vill inte det. Jag vill egentligen inte ha vår - bara sommar. Jag vill vakna en dag då alla löv och blommor är utslagna och solen skiner.

Ganska häftigt ändå, att djur har det inprogramerat. De vet redan innan det blir vinter hur länge den kommer hålla i sig.
xoxo
| | En kommentar |

extrajobb

Jag har skaffat ett extrajobb. Utöver mitt extrajobb - som jag redan har.
Mitt nya jobb går ut på att sitta på en stol och se bra ut. typ. Det är ett ganska bra jobb.
Njae, lite mer än så får jag göra. Säga hej och välkomna till de som kommer in genom dörren. Och säga hejdå också såklart!

Nej, seriöst. Jag jobbar i en liten "butik" där jag säljer lite olika grejor. Saken är den att det är inte så många som handlar, utan går mest och kollar. Denna helgen har jag haft fyra kunder på sju timmar. Typ en halv kund på tv timmar. Så det händer inte så mycket. Och det kan vara ganska skönt. Jag går och städer lite, viker servetter (butiken ligger i konstateljé och café)... Jag tjänar mer än vad jag gör på Ica, och där jobbar jag häcken av mig typ, haha!
Nej, men nästa helg är det en ny utställning - så jag hoppas att jag kan få lite mer att göra.

Annars har det inte hänt så mycket. Det känns som att jag inte har fått vara ledig så mycket denna helgen. Bara jobb och plugg. Har kört mycket med pappa och mamma. Jag höll på att krocka igår. KUL.

En sak som inte är så kul är att jag inte har träffat Jakob på hela helgen. Jag saknar honom massor! :( Han är sjuk, och jag får bara inte bli smittad - så därför får han stanna i Skara. 

Nej, nu måste jag kila. 
xoxo 
vardag | | Kommentera |

hårmodell på Västrahöjd

Jag och Rasmus när vi hårmodellade på Västrahöjd för Ellen.
mina läppar på de två första bilderna!!!! <3<3
xoxo
| | En kommentar |
Upp