28 augusti

I tisdags chockade jag mig själv lite. 
Började med att jag storstädade min mjölkkyl på jobbet. Jobbade över. Cyklade hem. Trött och hungrig landade jag i soffan, åt och somnade lite framför en gammal repris av Sommar med Ernst. En säsong där han inte hade samma glädje och kärlek i sig som han brukar ha tyckte jag. 

Mamma ringde och väckte mig, men trots det tog det ändå några timmar tills jag fick tummen ur och snörade på mig joggingskorna. Och när jag kom ut på vägen så hade jag ett val, kort eller lång runda. Och det blev den långa. Hela jag var förvånad. Ännu mer förvånad att jag ens kom hem.
Så fint väder har det blivit också, så vi satt ute på altanen och åt kvällsmat. Solen värmer ju faktiskt nu! Dock läste jag att de sista fåglarna faktiskt flyttar söderut nu, och det är vemodigt för det betyder att sommaren är slut. Vart tog den vägen?!
För bara några veckor sedan efter en annan joggingrunda. Då var det så varmt att jag höll på att svimma och fick svalka mig lite.

Onsdag- jobb hela dagen, fortsatt städning. Vi går loss i affären. Har svårt att förstå att det finns så mycket att göra i en så liten affär.
Robin hämtade mig och vi åkte hem så jag fick sova i vår säng igen.
Idag gick jag upp tidigt och åkte till fina Ex-kollegor och fick massa kramar av barnen. Åh, gose alltså. 
Efter detta(blev kvar längre än jag tänkt. Saknar det så mycket) åkte jag hem, fixade lite lätt lunch och sedan åkte jag och mannen min till Skövde. Jag har en härlig lista med lite saker jag ska ha innan USA. Jag köpte inget annat än det jag tänkt. Förutom två saker... Hehe. Han följde snällt efter utan att klaga och jag har aldrig shoppat så fort i hela mitt liv.
Vi gymmade lite på badet i Skövde, kul med något nytt - massa roliga maskiner att testa tex! 
När vi kom hem köpte vi med oss mat och fastade i soffan för resten av kvällen. Bra produktiv ledig dag ändå!

Det positiva med att bli arbetslös nästa vecka är att jag har all tid i världen att hitta den perfekta kameran och den perfekta handväskan. Det är nog de två stora grejorna jag bara måste ha innan jag åker. 
Sedan måste jag lämna ut mer CVn och söka jobb innan jag drar. Alltså jag kan inte fatta att jag kommer stå utan jobb...
xoxo
vardag | | Kommentera |

25 augusti

Helgen var en riktig slapparhelg. 
Enda gången jag ens ansträngde mig var när vi var på trippeldejt med vännerna på Olearys och kände att det gick inte gå dit ner i pyjamas, haha. Väldigt trevligt var det iaf, och Robin drog vidare efteråt medan jag låg i soffan med tjejerna på SATC. 
Gårdagen var också lugn, träffade Amanda och Bella på eftermiddagen, vi fikade och pratade om allt. Sa hejdå till Bella som ska flytta nu, så stolt över henne. Hon verkar så himla cool med allt och det ska bli så himla kul att få åka till Umeå och hälsa på sen! 
Fick lite lätt panik efter den här oerhört slappa helgen, bara massa gott. Så vi gick till gymmet imorse och jag tränade tills armarna nästan gick av. Bokstavligt talat, Robin fick säga till mig att sluta för han trodde jag skulle lyckas bryta av dem. Kommer säkert ha äcklig träningsvärk imorgon, men då ska jag springa istället. Känner att jag måste utmana mig själv nu, springa längre, lyfta tyngre. Önska mig lycka till...
Och så är det ju det här med att veta vad jag ska bli. Jag kan liksom inte riktigt släppa det. Det är så mycket jag kan, och så mycket jag vill. Men, jag kan inte sätta fingret på vad. Jag önskar jag bara visste. Istället för att göra varenda test och läsa varenda utbildning. Bara veta, pang. Det var ju rörmokare jag ville bli. 
Men nä, så enkelt är det tydligen inte i livet. 
xoxo
vardag | | En kommentar |

23 augusti

Jag fick be Johan hjälpa mig att stänga i måndags, och spöket höll sig borta. I tisdags pratade jag med en av mina kollegor som är lite mer "andlig" av sig och hon bekräftade att det var någon som var och hälsade på oss i affären.
Jag vet inte om jag tror på det där. Det låter verkligen som att det är någon som är ute i affären, men det måste finnas en logisk förklaring. Det är jag, jag vill ha logiska förklaringar. Inget spöke.
Men jag kan ännu inte stänga själv, mamma har fått komma upp och hålla mig sällskap. Inte henne emot, hon tjuvläser tidningarna medan jag går och fixar. Win win situation!
I onsdags träffade jag Amanda en sväng efter jobbet. Hon fick en present av familjen för hon tog hand om katterna när vi var på kusten och vi låg i soffan och pratade, myste med hennes kisse (JAG VILL OCKSÅ HA EN KATTUNGE!) och kollade PH. Dock tycker inte det verkar lika kul som förra året..
I torsdags var jag ledig, så lyckades klämma in både gym och en joggingrunda. Väldigt stolt över mig själv! Det är så svårt att få tummen ur och springa när det är så dåligt väder, men jag vill verkligen behålla den lilla kondis jag faktiskt byggt upp, så det är bara att bita i det sura äpplet. 
Igår jobbade jag hela dagen och sedan åkte jag hem och fixade mig. Bella kom hit och vi drack drinkar och sedan drog vi till Skövde och träffade Raina och gänget. Dansade lite, fick ont i fötterna, har fått en bula mitt i huvudet (?)... Bra kväll och kul att festa bara tjejerna för en gång skull. Har antagligen skickat massa konstiga snaps och tagit emot snaps jag inte svarat på. Förlåt iaf.
Idag har jag mått som jg förtjänat och Robin har varit helt underbar, köpt saker, lagat mat och fixat. Så fin! 
Nu ska jag fortsätta mitt SATCmaraton!
xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp