sviken av alice och brädad av victoria

Idag vaknade jag med Jakob vid min sida, och vi låg och pratade tills jag fick rusa upp och skynda mig att göra mig iordning för jobbet. Jag gick hela vägen upp i ishalkan. Väl där gjorde jag inte så mycket, inventerade och stod i kassan typ. Jag inventerade grattiskort. Så många kort jag har läst. Och typ 90 % var skitdåliga. Ett kort stod det på framsidan: vad skulle du göra om en hamster bet dig? öppnade man sedan kortet så stod det: bita tillbaka. Ojojoj, hur kul var det på en skala? Det måste vara sånnadär wannabe komiker som sitter och hittar på massa tråkig skit att fylla ut gratulationskort med.
Jag gick hem efter fyra och en halv timme. Lagade mat till mina two boys, fast det blev inte så bra :(
Jag satte igång att ta itu med min "to do list" som jag har att göra på lovet. Jag kommer få panik om jag inte hinner med det. Jag och Jakob lade oss i soffan med godis och kakor och kollade på Victoria Sectrets show. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag var en av dem. Var så snygga som de. Där låg jag som en påse i soffan, käkade kakor och suckade över att jag är tjock och ful. Och att jag inte har så snygga underkläder. Och kan gå så bra i högklackat... Fast detklart, det är ju ett jobb. De kan ju liksom inte städa och stå i kassan lika bra som jag. Fast jag hade gärna bytt...
Vi kollade på Alice i underlandet. Den var inte bra. Den otecknade nu då. Nej, inga tummar upp här, bara tusen gånger höga förväntningar och sedan, noll.
Nu ska jag sova. Jag ska jobba imorgon också. Plus att jag har blivit en planeringsnarkoman.

xoxo
vardag | | 2 kommentarer |

ingen mer mellandagsrea

tjatja bloggen!
Igår var jag för första gången på mellandagsrea i göteborg. Aldrig mer! Det var typ en miljon personer som skulle trängas bland klädställningar och provrum. Jag gav upp, köpte två grejor som jag egentligen kunde klarat mig utan, men mest köpte för köpandets skull. Har läst på massa bloggar att de också varit i göteborg igår, ganska irontiskt faktiskt. Jag var där med Flisan, Lojsan, Karsten och John. Bästa kompisarna :) Vi hade verkligen jättetrevligt och roligt :D
Idag sov jag länge för att mamma och pappa inte väckte mig, så jag fick åka direkt till körskolan från Falköping. Det gick ganska bra att köra, jag parkerade, fast det var väldigt krångligt i all snö :/
Jag ska snart boka en uppkörningstid, och jag är så jäkla spänd. Jag vill verkligen ha körkort!
Nu är Jakob här och vi kollar på ett konstigt program. Jag kanske skirver om det imorgon när jag sett hela.

xoxo
vardag | | En kommentar |

bajs

Jag är en liten styck arg. Och sur.
Det får jag väl komma till senare, så ska jag berätta om mina senaste dagar;
julafton var jag ju hemma med familjen, jag fick precis allt jag önskade mig, precis som den prinsessa jag är (a) haha! presentkort så att jag kan färga håret och gå på ansiktsbehandling, pengar och lite annat smått och gott som man alltid behöver. Ja! Ett par tofflor och en ny kalender fick jag också!
Dagen efter det åkte vi till min fasters nya sambo och firade jul med dem och hans släkt. Trevligt trevligt! Efter det åkte vi till minn fabror i Falköping och sov över där.
Igår åkte jag hem till Jakob <3 åkte pulka, fick julklappar av Hugo och Olivia. Sedan firade vi Elins födelsedag och såg på Sex and the City 2. Idag har vi bara tagit det lugnt.
Jag var tvungen att åka buss hem, hela vägen från Skara till Broddetorp. Det var jättekallt att sitta i Varnhem i tio minus, i bara leggings. Mina jeanslegging glömde jag hos Jakob, och mina linser. Jag blev dubbelsur.
När jag kom fram, gick jag hem i kylan och frös nästan ihjäl.
Det har bara varit dåligt ända sedan jag åkte från Skara, så jag ska nog trösta mig själv med lite Sex and the City avsnitt.

xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp