Carbonara

Egentligen borde jag sova nu, för imorgon ska jag jobba. Jag har aldrig varit speciellt morgonpigg, förutom när jag var liten, men nu är det värre än någonsin. Får inte jag vakna av mig själv är jag som ett åskmoln, och det tycker Robin är roligt tills jag blir sur på riktigt. 
Jag var på massage idag innan jobbet. Det var himla skönt, man borde göra sånt oftare. 
Igår hämtade Robin mig, jag var kaos som vanligt, bakade och packade, vi fick vända för jag glömt saker. Tillslut var vi i Falköping, handlade och sedan åkte jag med Felicia och Sarah på barnkalas hos Julia. Vi gjorde allt man göra på ett barnkalas. Skrev i minavänner bok, lekte lekar, hade fiskdamm... Jag hade inte ätit någon lunch, så jag åt mig mätt på kakor, godis och tårta. Mådde lite illa vid slutet av eftermiddagen kan jag meddela. 
På kvällen bjöd jag och Robin hem Louise och Alexander, jag serverade en efterlängtad Carbonara (vaknade imorses och kom på att jag glömt en ingrediens. fan.), vi såg på¨TV och spelade plump. Som jag var oväntat duktig på. 
Jag sa hejdå till Louise, känns så konstigt att hon också ska åka. När disken var färdig la jag mig i soffan och grät hejdlöst. Jag grät för att Louise åker, Julia är redan borta och Felicia har ett flyttdatum klart. Robin lyckades tillslut fånga min uppmärksamhet med SATC och Quizkampen - och fick ligga vaken och spela med mig tills jag var stabil igen. 
För att kompensera allt socker och fett jag fått i mig så sprang jag en sväng idag. Inte för att det hjälpte, men det känns lite bättre.
xoxo
vardag | | En kommentar |

myskvällar med Robin, disco med Johan

Det vibrerar i hela golvet hemma hos oss. Johan har satt på musik i vardagsrummet och vi dansar runt i köket. Fast det jag försöker mig på är inte dans direkt, det ser ut som att jag är 150år och har förtärt alkohol. Igår när jag gjorde benböj så sträckte jag mig rejält i baksida lår och det är därför jag inte kan röra så mycket på underdelen av min kropp, försöker kompensera med att röra mycket på överkroppen och då ser jag ut som en full tant, med reumatism.
Jag har inte gjort så mycket sedan jag skrev sist. Varit med Robin. I måndags hade vi riktig myskväll med tacos, tända ljus och popcorn. Fast, varje kväll är myskväll med Robin, det är vår vardagslyx liksom. Som snart kommer göra att jag rullar fram om jag inte sätter stopp!
Igår var vi i Skövde och jag delade ut lite CVn, hoppas att jobben rullar in... Vi åt thaimat och jag köpte en klocka till min sötis - istället för att betala tillbaka mitt lilla "lån" i pengar så köper jag saker istället. Lite roligare så!
Efter Skövde så åkte jag och jobbade, och det var faktiskt helt okej.
Idag har jag bara gjort nödvändiga saker. Kollat jobb på arbetsfömedlingen, suttit på internetbanken, skickat mer CVn, och skrivit om CVn. Dammsugit, bakat. Varit ute och gått. Duktiga mig.
Nu åt jag en Polly. Fan.
xoxo
 
vardag | | Kommentera |

redo för höst. om jag slipper köra bil.

Jag har köpt det jag ville, som jag skrev om. Skor, kappa och parfym. Jag är nöjd, har längtat efter en sån här kappa sedan förra året. Nu äntligen. Och jag skiter i att gubbrockar är inne och inte kappor med överdimensionerade luvor - gubbrock hade jag förra året. Nästa år blir väl min nya kappa populär och så hittar jag något nytt. Jag ligger steget före - som man sa på den gamla goda tiden.
Igår kollade jag på fotbollsmatch med Johan, Robin spelade. Ingenting annat i världen kan få mig att söka mig till Gudhem och stå i världens mest ostadiga väder och se på allt ifrån 15åringar till gubbar med robotben som springer efter en boll. Men till min förvåning så hade jag trevligt, och det var riktigt spännande. Jag och Johan hade ingen aning om ställningen, fick för oss att Grolanda låg under och klappade i händerna när de gjorde mål. Jag blev till och med nervös. 
Sedan fick jag se ännu mer fotboll innan vi åkte till Louise på avskedsmiddag. Min rygg gjorde ont och jag fick inte dricka pga mitt pencillin, så jag kände mig som en tråkkärring som bara drack fruktsoda och käkade chips. Ett litet tal höll jag iaf - precis som min lapp under tallriken sa att jag skulle göra. En himla trevlig kväll, men jag har bestämt att vi ska träffas igen innan hon lämnar Sverige. Allt för att slippa säga hejdå för då kommer jag gråta
Idag har jag också lyckats skrämma livet ur Robin (och migsjälv) när jag fick en fruktansvärd vattenplaning. Han kommer aldrig låta mig köra bil igen, och det är väl tur det. Gillar inte när folk som har körkort sitter brevid och granskar en typ. Så nu har balansen återgått i vårt förhållande. Jag diskar, städar och inreder. Robin lagar mat och kör bil. 
xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp