gotland

I lördagsmorse åkte jag och Jakob till Gotland.
Gotland - som alltid är så soligt och fint. Nästan som att komma utomlands.
Det var dåligt väder varje dag.
EN endaste dag badade jag. Om man ens kan kalla det bad. Jag doppade mig två tre gånger, sedan sprang vi upp och värmde oss i bilen. Den dagen fick jag åka lite båt också.
Det var inte ens sol ute, men jag brände mig på näsan ändå.
Men vet ni vad, det gjorde inget att det var dåligt väder. Såklart var det tråkigt att det var mulet och kallt. Men att sitta inne i stugan och spela spel eller bara ligga och mysa i sängen var mysigt det också. Med Jakob är alla väder bra väder.
Det är Jakobs mormor och morfar som har en stuga på Gotland, så det kryllade av mostrar och kusiner. Det gjorde inget det heller, Jakob släkt är helt underbara. God mat fick jag också.
Jag och Elin lånade en häst hos grannarna som vi turades om att rida en dag. Jakobs kusiner har varsin häst på Gotland, så vi red alla fyra. Det var väl tänkt att vi skulle rida mer (för kusinerna rider ju varje dag) men dagen efter ridningen kunde varken jag eller Elin knappt gå. En sådan träningsvärk var det längesedan jag fått! Vi åkte och spelade tennis med några kompisar istället. Ja, Jakob var ju också med såklart.
Jag var också ute på en liten utflykt med Jakob och hans mamma. De åkte runt och visade mig lite stränder, rauker (stenar som havet slipat eller något...) och hoburgsgubben - en sten som ser ut som en gubbe. En kväll var vi och lyssnade på två killar som spelade och sjöng på en resturang i närheten.

Min fina Jakob.

Som jag älskar honom.
Jag kan knappt förstå det själv, att han är min.
Tänk i vintras när jag stod och väntade på bussen som skulle påbörja vår resa till Spanien. 
Jag hade aldrig en tanke på att vi skulle bli tillsammans. Jag trodde inte ens han skulle med våran buss. Jag visste inte vem det var ens. 
Och den soliga lördagen i april - första gången vi träffades själva.
Inte hade jag någonsin en tanke på - att om vi nu skulle bli tillsammans, att det kunde bli så bra som det är nu. Jag är så himla glad att jag har honom. Han är inte bara världens bästa pojkvän, utan också en av de finaste människorna jag träffat.

i solnedgångenpåväg till ett kalas


huset


jakob åker wakeboard


Innan jag skulle ta båten hem (alldeles själv!!) så åt vi i Visby. Jag beställde sallad, och Elin tyckte att jag skulle ta kort på maten som en äkta bloggare. Så varsågod Elin, bara för dig:


jag åt världens godaste ceasarsallad i Visby

Det kommer förhoppningsvis mer bilder sen :)

Ja, och med tanke på att jag åkte båten hem själv, så har jag plockat ännu ett vuxen poäng. Jag klarar mig själv i miljöer jag aldrig varit förut.


xoxo


| | Kommentera |

sista

Jag har precis kommit hem från Emma.
Det var lite fest hos henne.
Mysigt, men Jakob tålde inte hennes hund så vi fick åka hem.

Det var tusen gånger jobbigt att gå upp imorses och gå och jobba.
Men när jag väl kommit igång, så var det inte så farligt.
Det var ganska mycket folk.
Roliga kunder.

kund - egentligen skulle jag ju inte ha något...
lisa - ...
kund - men då skulle jag ju kommit hit i onödan...
lisa - *skrattande* nähä
kund - så jag tar nog lite cigaretter.

som jag skrattade.
Sedan kom det in tre turkar som råglodde på mig och frågade min jobbarkompis Evve om de var i Skövde eller Skara. Och nej, jag är helt ärlig.

xoxo
vardag | | Kommentera |

bra inlägg!

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om.
Det händer inte så hemskt mycket.

En grej som jag är glad för, är att jag inte orkade längre och åkte till vårdcentralen en fjärde gång i tisdags. Jag fick göra fler tester och fick ny medicin. Och idag är jag nästan helt bra.
Det gör inte ont när jag kissar och jag kan gå precis normalt.
Det äger verkligen!
En till sak som är bra, är att Jakob är här hos mig.
Eller inte just nu, han rakar sig medan jag bloggar.
Han sticks så nu, så jag fick schasa iväg honom :)
Det är så härligt att han är hos mig. Han är verkligen helt underbar. Häromdagen när jag kom på att han bara var min och hur glad jag måste vara för att ha fått honom som pojkvän började jag skratta av lycka.
Jag är med andra ord så himla glad just nu. Det känns som att det äntligen går min väg liksom.
Visst tar det emot att jag måste upp halv åtta imorgon och jobba, men på lördag får jag min lön, och då åker jag och Jakob till Gotland också. <3 Så jag blir ledig en hel vecka!
Jag har också lärt mig att bli trevligare mor kunder och faktiskt lyssna på dem. Häromdagen hjälpte jag en dansk med bensinautomaten. Jag som knappt fattar norska.

Fast i onsdags när jag stod och packa upp cider på hyllorna, så blev jag lite ledsen.
Visst älskar jag att ha lov, att kunna slappa och tjäna pengar på ett chill jobb, men vad jag saknar skolan. Saknar teaterlektionerna, klasskompisarna. Svallret i cafeterian och skrattet i källaren. De galna kommentarerna och dåliga skämten. Jag saknar det. Hemskt mycket.
Jag saknar er, ES. ES 2.
Shit, jag ska börja tvåan. Bara två år kvar :|


xoxo

vardag | | Kommentera |
Upp