29 april

Igår var jag duktig. Istället för att njuta av vädret var jag på gymmet med Robin och körde ett hårt benpass. 
Jobbade min kortaste dag på veckan och sedan sov jag i huset, passade på att läsa ut min bok och lite så, tog en promenad för att kompensera att jag inte varit ute på hela dagen.
Idag var det svårt att röra sig. Rumpan är värst. Gick till jobbet, det var en lugn dag idag. Slutade lite tidigare och åkte till stan på synkontroll, gick i lite affärer och gymmade en snabbis. Sa till mig själv att Max 30 min, sen måste du hem och njuta av solen. Så jag kämpade på, kom ut och det var molnigt. Kom hem till pappa som tjatade med mig på en springtur. Fy fan säger jag bara. Det var väldigt längesedan jag sprang så långt, och jag var så trött att jag bara ville stanna, men jag sprang hela vägen och jag är så glad att jag gjorde det. Är så stolt över mig själv. Måste alltid komma ihåg den här känslan. 
Nu är mina ben helt fucked up. Måste gå på toa men jag bävar för att resa mig. Kommer jag igång är det okej, men sitter jag länge är det kört. Ska försöka ta en promenad innan jobbet imorgon så jag mjukar upp mig själv.
xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp