28 september

Har krupit ner i sängen, är hemma hos familjen inatt. Har precis kommit hem från konstnatten. Nu när Robin inte var hemma tog jag mig tiden att åka runt och kolla lite med mamma och pappa, jobbar alltid annars. Det var mysigt, kom hem med kakor och en ljuslykta(såklart), men jag känner mig inte helt hundra. Har en fruktansvärd träningsvärk som inte ens är rolig längre(fick ta smärtstillande) och är sådär allmänt matt. Vet inte om jag snappat upp någon bacill på dagis av allt snortorkande, men jag ska jobba imorgon så hoppas på att jag bara är lite ur form.
Idag har jag inte gjort mycket. Skulle tvättat men maskinen var upptagen, typiskt. Gjorde lite ärenden och såg på greys hela dagen. Var på gymmet imorses men körde bara lite lätt. Dog ju typ.
Nu ska jag sova. Hoppas att allt det onda och tråkiga är borta imorgon.
xoxo

vardag | | Kommentera |

26 september

Gjorde sista dagen på resursen idag. Tror jag iaf, om inget annat händer. Det ska bli så härligt att slippa telefonsamtal på morgnarna, nu måste du vara här om du vill ha pengar. Jag hade så svårt för det där, att inte kunna planera. Hoppas jag slipper inringning resten av mitt arbetsliv.
Jag slutade tidigare idag och tog bussen hem, fixade lite hemma innan mamma kom och vi åkte på small group training med Inger och Bella. Väldigt jobbigt, men det blir nig bra det här. Jag har verkligen världens bästa föräldrar som bjuder mig på det här. Jag har levt på existensminimum för att kunna spara till detta. Har bara köpt det allra nödvändigaste och inte unnat mig någonting förra månaden, hade inte ens råd att gå ut och festa. När mamma säger att hon ska betala så börjar jag nästan gråta. Jag har pengarna, inga problem, men det var en så fin gest som hjälpte mig. Dessa pengar jag har slitit och sparat ihop ska gå till mig, och bara mig. Kanske ska unna mig en ny väska och lite träningskläder nu.
Imorgon har jag tvätt och en lägenhet som behöver dammsugas, men det enda jag vill är att baka. Blir så inspirerad av att kolla på Hela Sverige Bakar faktiskt.
xoxo

vardag | | Kommentera |

26 september

Jag förstår inte hur jag kan vara så pigg klockan sju på morgonen. Fantastiskt.
Ändå lade jag mig inte jättetidigt igår. Såg på Greys, såklart. Katten kissade i vår säng(nu jävlar ska hon ut, jag har inte förlåtit henne än) så det var bara att torka och bädda om.
Igår slutade jag vid fyra och mötte upp mamma i Skövde. Jag unnade mig själv en shoppingeftermiddag, men jag hittade inget, och när jag skulle handla lite träningskläder så kom jag på att parkeringsbiljetten gick ut, fick panik och gick. Jag får handla kläder någon annan dag, kom bara hem med grejor till lägenheten.
xoxo

vardag | | Kommentera |
Upp