31 januari

Vaknat nu era vid sju-åtta på morgonen, klarvaken. Ganska skönt och komma upp och få saker gjort, men lite jobbigt när Robin är för trött att gå upp.
Det var ett av sedan jag skrev nu och under den tiden Har det inte hänt ett dugg. Jag har jobbat en massa. Imorgon får jag äntligen vara ledig. 
Men det är såklart självvalt, har tagit en del extrapass och har en klar målbild i huvudet vad jag ska göra med pengarna jag sparar.
Det går bra på jobbet nu, lär mig mer och mer, känner mig bekvämare, och det gör det ju automatiskt roligare att gå dit,
Jag har tränat en del också. Mest förra veckan, denna har jag kännt mig lite i obalans, så har gått och joggat istället för att lyfta tungt på gymmet. 
Passade på att springa en sväng utomhus i torsdags, vad härligt det var! Efter det så åkte jag och Johan och letade byxor efter honom. Alltså det var längesedan jag hade så roligt. Det var inte helt lätt att hitta rätt storlek, det blev en del provande och jag höll ju på att dö av garv när han poserade i alldeles för tighta jeans. 
Så himla roligt att träffa honom lite, blir ju inte så ofta längre.Och annars då? Jo, Robin fyllde år i torsdags. Han jobbade då, så han fick sin present i onsdags istället. Sedan var vi på kalas igår, och så ska vi ha kalas idag. Och jag vill börja städa så det blir gjort, haha. 

Jag har börjar lösa korsord på kvällarna. Alltså kopiösa mängder. Känner mig lite som en tant när jag kryper upp i soffan med min korsordsbok, men det är väl bra för hjärngympan hoppas jag. 

vardag | | Kommentera |

21 januari

Jag glömde ju helt bort att skriva att jag träffade Amanda när jag var hemma, äntligen! Vi satt och pratade en lång stund och så fick jag min julklapp! Världens gosigaste pläd som jag använder varje dag. Robin får inte ens ha den. När han hade sina kompisar över på fest så gömde jag den så ingen skulle kunna förstöra den, haha!
Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar den, hon känner mig så väl den där Amanda!
Jag älskar allt som har med mys och gos att göra, så nu är det svårt. Kan liksom inte bestämma vad som är bäst - i vardagsrummet med tända ljus under filten, eller i sängen med en bra bok. Ilandsproblem.

Idag har jag vart ledigt, jätteskönt! Inte gjort något vettigt förutom att varit på gymmet. Johan följde med också, väldigt skoj. 
Jag blev dock extremt arg. När jag satt och körde i en maskin man får lägga på viktplattor så var det en som tog en vikt av mig?! Jag hade typ precis avslutat setet och vilade mig lite och tittade bort.  Det gick förbi någon men tänkte inte på det. Sedan körde jag igen och vänster kändes lite lättare än höger. Tänkte inte mer på det, men när jag skulle ställa tillbaka vikterna saknades det ju 2,5kg på vänstersidan! Ååååh, vad otrevligt? Kunde hon inte FRÅGAT om hon kunde få ta vikten eller? Jag orkade inte bry mig men tänkte gå fram och plocka vikter av hennes stång först. 

Nu ska jag fortsätta i min nya bok. Blir arg bara av att tänka på kärringen.
vardag | | Kommentera |

20 januari

Hjälp vad längesedan det var jag bloggade nu.
Livet rullar på i alla fall.
Det går bra på jobbet. Kommer ju såklart ta lite tid att komma in i det nya schemat, men det känns bra. 
Förra veckan var jag väldigt ambitiös på gymmet. Denna veckan har börjat sämre. Känner ändå att jag får ta det lite lugnt med träningen om jag blir för trött, jag ska ju orka leva lite också.
I lördags hade jag tänkt ut och jogga, men eftersom det snöade så fick jag springa på bandet istället. Jag gillar inte det. Det känns lite fusk. Och det är tråkigt. Bättre att se vart men är på väg än att stirra in i eb vägg.
För att kompensera för det plana underlaget höjde jag tempot. Jag sprang 4 km och fick världens skoskav och benhinneinflammstion. 

På eftermiddagen åkte jag och Robin till Amanda och Pär. Där bjöds det på tacos och trevligt sällskap. Jag fortsatte på lite tjejkväll hos Mathilda och hennes kompisar, och vi hade en jättekul kväll som avslutades på Olearys för min del.
Söndagen spenderades i soffan i huset med familjen och massa hos med katterna. 


Idag har jag jobbat, mormor och morfar kom och hälsade på. När jag slutat åkte vi och fikade och kikade på kläder. Sedan skulle de vidare och ta farväl av min kusins häst som tyvärr måste avlivas.
Jag har gått runt här hemma och städat lite, försökt fördriva tiden för jag är så jäkla godissugen.
Jag invigde min matberedare förut, gjorde nyttiga chokladbollar med dadlar, havregryn, kokosolja, kakao och kaffe. Supergoda!

vardag | | Kommentera |
Upp