hjälp?

Igår slog jag ju som ni alla vet, i mitt knä i min dörr. Eller, jag sprang in i dörren.
Isen funkade inte, och det värkte så att jag inte kunde sova.
Idag är det ett stort härligt blåmärke, och jag har en känsla av att det kommer bli större.
När jag fick se min älskling på tv förut så blev jag så uppspelt att jag rullade fram min stol (en stol på hjul alltså) till tvn och slog i min tå i mitt soffbord så att det började blöda, och nu är den svullen.
Jag fattar inte vad det är med mig egentligen. Vill mitt undermedvetna skada mig själv?
Jag menar, jag hoppade på min egna fot på baletten för ett tag sedan, och det gör ont än. Vad händer?

Igår glömde jag skriva en rolig sak som hände på jobbet, och det relaterar faktiskt till vad vi har pratat lite om i skolan också!
Min chef stod och tömde en sopsäck i en ännu större sopsäck när det ringde på honom i kassan. Han bad mig att bära ut sopsäcken till soprummet, dörren fanns till höger bakom massa vinterdäck på en vagn.
Så jag släpade ut sopsäcken(som var lika stor som mig), och då står det en kille som levererar mejerivaror och pillar med sin lastbil. Så jag tar tillfället i akt och suckar jättehögt och ser lite ledsen ut. Det gör susen och han frågar om jag behöver hjälp, så jag ger honom ett bländande leende och han flyttar på däcken som om det gällde liv eller död.
Vad jag är lycklig över att vara jag. hahah :)


xoxo
vardag | | En kommentar |

vacker?

Idag satt/låg jag i sängen och kollade på kanalen E. Där kom det en lista på de 10 vackraste leendena. På femte plats kom Scarlett Johansson. Då slog det mig hur vacker hon var. Jag har sett henne i tidningar, läst om att hon har varit utsedd till den sexigaste kvinnan på jorden, men det var inte fören då, på tv, i högst fem sekunder som jag förstod vad alla pratade om. 
Om ni inte tycker att hon är vacker, vem är det då?
Jag vet i ärlighetens namn inte vad hon har varit med i för filmer. Jag vet inte om hon spelar bra, jag vet inte om hon sjunger bra. 
Nu är det inte så att jag har blivit lesbisk eller något om ni nu skulle få för er det, jag vill bara att ni ska SE det som jag har missat. Hon är inte size zero, hon har kurvor och hon är superfin!Jag vet precis vem jag skulle ha som kändiscruch om jag var en man. 
Men nu är inte jag det, och jag har en manlig kändiscrusch istället - om det är någon som har missat det?
De två har ingenting gemensamt förutom att deras efternamn slutar på samma bokstav.   
Han var på TV precis. Jag kan fortfarande inte förstå min rekation när jag ser han - jag skäms för mig själv . Hur ska det gå om jag träffar honom på riktigt? Stackars honom.

xoxo

| | Kommentera |

is

nu sitter jag med is på mitt knä.
jag sprang precis in i min dörr.


xoxo
vardag | | 2 kommentarer |
Upp