Borås?

Sitter i bilen på väg hem till Borås där jag har spenderat dagen. Jag har dock inte mobilt bredband (men vill verkligen skaffa det efter den här resan) så jag får ladda upp inlägget när jag kommer hem!
Imoses sov jag och mamma länge, sedan gick jag upp, gjorde mig iordning och packade det sista. Sedan bar det av. Vi kom till ett litet stället utanför Borås där i vi käkade taimat på någon minirestaurang. Klockan ett hade jag tid i en fotostudio där jag provplåtades för en fotograf. Det gick jättebra, men det var så jävla jobbigt. Modellerna på topmodel får det verkligen att se enkelt ut – plus att de gör ungefär 100 gånger mer komplicerade grejor än vad jag gjorde!Efter några timmar var vi klara, hade mätt mig, skrivit kontrakt och jag fått bilderna så åkte därifrån. Jag var så hungrig att vi stannade och åt på McDonald – typ sista målet där nu om modellkarriären sätter fart :(
Nu längtar jag efter att få komma hem, kela med katterna och spela lite Wordfeud.
xoxo

vardag | | Kommentera |

fransk manikyr

Idag har det varit jobbigt.
Gick upp som vanligt vid sex och tog mig till skolan. Började halv ett. Hade EN lektion - sedan slutade jag.
Tyvärr var jag tvungen att gå, eftersom det var prov opch studentmösseprovning. Det var så jobbigt att bestämma sig och allt - ÅH! Jag vill att mössan ska vara perfekt, men samtidigt ska man ha den en dag i livet. En.
Jag mötte upp mormor och morfar vid Jula, sedan fikade vi på Nockes. Trevligttrevligt. De fick med sig lite kläder hem och jag agerade smakråd. Har aldrig fattat riktigt vilket modelejon min mormor är. Hon kunde allt. Det passade till det och dethär passar inte till mig.
När jag kom hem så tränade jag, duschade och packade. Nu sitter jag vid Wordfeud och målar naglarna.
Så himla ambitiös är jag!xoxo
vardag | | Kommentera |

jag känner mig så.... tom

Nu när jag snart ska gå och lägga mig kände jag att det var något som saknades i mitt liv. I min kropp..... JAG HAR INTE ÄTIT ETT ENDA ÄGG IDAG! Det är helt sjukt att jag ens har överlevt. Och nu är jag så sugen att jag svimmar.
Skolan har flytit på som vanligt. Jobbigaste dagen. Berättade om en pinsam grej på teatern.
Idag på dansen kändes det så jävla bra - tills vi lade på massa gojs.
Jag har betalat för att lära mig vifta på håret och vicka på höfterna, inte göra massa komplicerade danssteg.... Fast det blir en utmaning!
Är helt fast i Wordfeud träsket nu. Inte bra....
Har ångest för packningen på onsdag. BAJS. Hemligstämplat uppdrag.

xoxo
vardag | | Kommentera |
Upp