jävla Real Madrid

Det ekar svordomar och könsord i trädgården. Det är jag som har fått fram gräsklipparen. Sliter och drar i den stackaren, och efter en och en halv timme är jag klar. Arg som ett bi med gröna fötter stampar jag runt. Det går inte som jag vill idag. Alls.
Provet gick dåligt. Ber till Gud om ett G. Mitt VISAkort jag beställt kommer inte. Packningen är tyngre än jag tänkt.
Det här kanske är det sista jag skriver innan jag åker. Och då kommer det inte komma något inlägg på två veckor. HÅLL UT LÄSARE!!!!!
Jag är himlans taggad, men rädd att något ska hända. Typ, vi missar flyget eller jag går vilse. Louise och Felicia får vara mammor - jag sover ju trots allt i extrasängen. 
Igår spelade jag och Johan TVspel. Jag var så kass att han förlorade med flit. I alla fall så spelade vi lite FIFA. Den enda knapp jag kan är glidtackling, så medan Johans gubbar sprang runt och gjorde mål ramlade mina runt på planen. Fick tillslut fem röda kort och förlorade. Jävla Real Madrid.
Nu står det faktiskt still i huvudet. Har inget mer att dela med mig av.
xoxo
vardag | | Kommentera |

det löser sig

Jag kom upp, hann äta frukost och somna till lite på pooldäck innan min man stövlade in. Innan vi begav oss till Falköping åkte vi till Ica, för där hände det grejor. Vi gick tipsprommenad. Åt korv, bröd och ost. Pratade med hela byn typ. När vi kom fram till Falköping var vi upp och gick på berget. Stötte på en huggorm och en ekorre och Robin tyckte att Kolmården verkade överskattat. Jag stod i Mössebergs djurpark och kollade på bebisgetterna i en timme innan vi åkte hem. På kvällen träffade vi Louise och Alexander och vi spelade bowling och lagade mat. Himla bra dag!
Idag när jag kom hem så tänkte jag väl plugga matte, men hjälpte till lite hemma istället. Jag och Johan åkte runt och gjorde ärenden till mamma. Kommer sakna min bror en himla massa när jag är borta känner jag. Idag när vi vrålade som bäst till radion slog det om till reklam och han bytte kanal. never mind i will find someone like youuuuuuu
"JÄVLA HELVETES ADELE, FINNS DET NÅGON SOM LYSSNAR PÅ HENNE FORTFARANDE!?! Hennes jävla skrot går ju fan på radion varje dag!" Han byter tillbaka till reklamen. Jag skrattar så jag knappt kan styra. Han muttrar om min dåliga bilkörning. Jag släpper av honom vid affären och låtsas åka ifrån honom. 
Mormor och morfar kom och firade mamma som fyller år imorgon. Vi har fikat, vid poolen som vi äntligen fyller upp och ska starta igång nu. Då är det sommar på riktigt. Städat mitt rum, rett ut massa krångel som jag alltid försätter mig i. Hjälpte mamma att så lite i vårt land också, Tydligen gör jag inget rätt - för tätt, för glest. För mycket, för lite. Mycket lättare att så på Sims ju.
xoxo
vardag | | En kommentar |

Ica, Robin, Rea, Kevin och Tony. Ringring

Jag är så underbart glad att jag inte ska jobba idag. För inatt har jag vaknat flera gånger och drömt att jag står där bakom kassan på ica. Alla kunder krånglar och de blir irriterade.
Nej, idag ska jag vara med Robin. Han kommer snart, och jag måste verkligen gå upp. Den här långledigheten har gjort mig lite slapp. Jag gör inte så mycket matte som jag borde, igår klarade jag ett tal, var superstolt och kände att; nu har jag lärt mig något nytt, så nu räcker det.
Det som jag kan kan jag, så får vi se. Det kanske går åt helvete.
Annars har jag inte gjort så mycket. Jobbat lite onsdag och torsdag. Igår var jag, pappa och Johan i Skövde. Jag fick tvinga mig själv att inte köpa några kläder, men tre armband kunde jag bara inte låta bli (på rea, så de räknas typ inte ens!!). På kvällen myste jag och mamma ner oss i soffan med grönsaker och dipp framför Let's dance och The bodyguard - himla fin film alltså. Önskar i mitt stilla sinne att jag kunde ha en sådan. Eftersom jag inte är utsatt för hot av något slag får jag nog lägga ner det. 
Vi satt och svor över folk som inte kan bete sig, trots att de är vuxna. ÅH vad vi hatar omogna människor.
Håller på och packar och lägger fram kläder till Londonresan. Jag är kass på att packa och det här med att packa i förväg gör det inte lättare direkt. Hjälp.
Nu ringer det. Har gjort ett tag. Jag hoppas på att någon tänker svara.
xoxo
vardag | | En kommentar |
Upp