5 oktober

Jag skrev inte igår eftersom vi inte gjorde något speciellt.
Vi startade dagen tidigt, åkte såfort vi kunde och kom fram till L.A vid halv två. Sista stoppet innan hemresan.
Vi stannade några gånger på vägen, men det gick väldigt fort ändå.
När vi kom fram lade vi oss vid poolen, dags att pressa det sista nu innan vi ska hem.
Sedan åkte vi och shoppade lite, äntligen hittade jag något till mig!
Jag somnade pinsamt tidigt och undrar hur tusan det ska gå när jag kommer hem med tidsskillnaden. 
Hotellet ligger precis bredvid flygplatsen, nära och bra, men tyvärr så nära att man störs lite. Annars är det väldigt trevligt, känns tryggt och har en stor härligt pool.


Det finns inte så mycket mer att skriva, får se om jag bloggar något mer innan vi åker.
Nu när inlägget blev så kort och bildlöst, så tänkte jag dela med mig av lite roliga saker som hänt här som jag inte har delat med mig av.
- i Vegas hängde vi en del vid poolen. Just det här tillfället låg jag och sov/lyssnade på podcast, så jag märkte inte vad som hände, men Robin har berättat. En man i äldre medelåldern och hans vänner låg och solade bredvid oss. Mannen satt och klenade in sig i solkräm och frågade Robin om han också ville ha. Robin tackade vänligt nej och fick till svar att "nej, det behöver du kanske inte du ser redan perfekt ut". Mannen tyckte nog inte att den här komplimangen var nog, eftersom han sedan bad om att få ta ett kort på Robin också. Nu är det lite oklart om mannen var lite attraherad av Robin (eftersom hans fru nämndes i samtalen flera gånger) eller om det fanns någon annan orsak till detta. Lite kul var det iaf.
- igår när vi satt på en rastplats mitt ute i ingenstans och åt våra torra mackor till frukost spatserade en stor sköldpadda förbi framför bilen. Vi trodde inte våra ögon, men senare visade det sig att det var någon som hade stannat för att rasta den, precis som alla andra gjorde med sin hundar. 
- Taxichauffören i San Francisco berättade att vi bodde i ett gayvänlig kvarter, och sa till Robin att han säkert skulle trivas där. Blev nog ett litet missförstånd då Robin reser med en lila väska.
xoxo
usa 2014 | |
#1 - - Amanda:

hahahah älskar sista punkten på listan

Upp