28 september

Idag var vi på baseball, Dodgers mot Colorado. 
Vi åkte dit väldigt tidigt, vi var lite rädda att det skulle vara mycket folk och mycket trafik, men det gick förvånandsvärt smidigt att åka dit så vi var där i god tid. Köpte lite souvenirer, åt lunch och kollade på när lagen värmde upp. 
Det var inte fullsatt, så vi flyttade runt lite tills vi bra platser i solen. Nu när vi kunde reglerna så hängde vi med riktigt bra, satt och hejade och det var riktigt kul. 








I tre timmar kollade vi på matchen (plus att vi hade varit där innan matchen började) sedan gav vi upp. Då var det fyra inningar kvar och Dodgers ledde med 9-1(ja, jag vet vad inningar är, hihi!). 
Det var väldigt roligt att vara där och så, men tillslut så hände det inte så mycket. Baseball är som en väldigt avancerad form av brännboll, väldigt svårt att ta poäng, och en inning(omgång då man är offensivt eller defensivt lag) kan ta hur lång tid som helst. 
Vi gick lite tidigare för att vi ville slippa alla köer på utvägen, och det var väl tur. Vi spenderade säkert 20 minuter bara att leta efter den där nedrans bilen. Vi är så jäkla osmarta, bara låser bilen och går. Tänker inte alls på vart vi ställer den. Som tur är, har den en inbyggd knapp på nyckeln som gör att den larmar ashögt. Så där gick vi runt och tryckte på den där knappen som galningar. Tills vi kom på att vi var på fel parkering. 
När vi kom hem så tvättade vi lite och sedan gick vi och handlade till bilresan imorgon. Vi ska ju till Vegas!!! Laddar lite med Ocean Eleven. 
xoxo
usa 2014 | |
Upp